Zanimljivosti AMBER JE ČISTAČICA KOJA NAPLAĆUJE KAO I SVAKA DRUGA UZ JEDNU EKSTRA USLUGU: Ona posprema kuće u toplesu! (VIDEO) 21:00
Zanimljivosti SNIMCI OVE MAJKE IMAJU MILIONE PREGLEDA: Žene nisu mogle da veruju u čemu je pošla, a muškarci su samo želeli lokaciju tog marketa! (VIDEO) 18:10
Moda SKOCKANA OD GLAVE DO PETE DOŠLA JE DO ULAZA U KLUB: Usledilo je nešto čemu se nije nadala, a ona se očajna pita gde je pogrešila! (FOTO+VIDEO) 12:00
Moda SREDILA SE ZA SASTANAK, A ONDA JE UMALO OSTALA GOLA USRED VEČERE: Kada se pogledala u ogledalo doživela je blam koji će zauvek pamtiti (FOTO+VIDEO) 18:02
Roditeljstvo UMESTO MAMI, SIN JE POSLAO PORUKU NJENOM KOLEGI: "Bila sam zgrožena onim što sam pročitala, morala sam hitno da reagujem!" (FOTO+VIDEO) 19:05
Brak i veze SKANDAL KOJI ĆE MLADA PAMTITI CELOG ŽIVOTA: Na dan venčanja otvorila je vreću za venčanicu, ono što je u njoj bilo dovelo je do suza (VIDEO) 10:00
Zanimljivosti DOŠLA JE DA SE FOTOGRAFIŠE ZA PASOŠ: Nisu joj dopustili dok nije uklonila jedan detalj na licu, evo šta je morala da uradi (VIDEO) 19:40
Moda PODIGLA JE RUKE NA CARINSKOJ KONTROLI A DUGMIĆI SU SE RAZLETELI: Pocrvenela je od stida i poniženja dok su svi pogledi bili prikovani na njeno nago poprsje! (VIDEO) 12:00
Zanimljivosti ALEKSANDRA SE ZGROZILA KAD JE SHVATILA ŠTA RADI NJEN DEČKO: Ostavila ga je bez pardona zbog jedne navike u ličnoj higijeni! (VIDEO) 10:00
Brak i veze "MOJA MAMA JE IMALA INTIMNE ODNOSE SA MOJIM MUŽEM U MOM KREVETU": Afera je izbila na videlo a razočarenje je doživela i od oca! (VIDEO) 20:00
Strast OVA ŽENA VEĆ 13 GODINA ŽIVI SA MUŽEM: Redovno odlazi na putovanja sa drugim muškarcima, reakcija njenog supruga je neverovatna(VIDEO) 21:00
Roditeljstvo SA 15 GODINA JE OSTALA TRUDNA, A POTOM DOBILA JOŠ DVOJE DECE: "Sve što su mi tada govorili tek sada shvatam i prolazim kroz krizu!" (VIDEO) 17:00