Strast EVO DA LI MUŠKARCI SA VELIKIM NOSEM ZAISTA IMAJU VEĆI POLNI ORGAN: Naučnici konačno rešili večitu dilemu, na listi su se našli i SRBI! 20:01
Dijeta OMILJENE NAMIRNICE IPAK NE GOJE? Nova istraživanja pokazuju da ovu hranu možemo jesti i gubiti kilograme, postoji samo jedna caka (FOTO) 17:01
Strast ZAŠTO MUŠKARCI NE MOGU DA DOŽIVE VRHUNAC? Potpuno je neverovatno na koji način naučnici pokušavaju da reše taj problem! 21:01
Odrasli ŠOKANTNO OTKRIĆE: OVIH 10 NAMIRNICA ODGOVORNE SU ZA TROVANJE HRANOM! Jedna je ogromno iznenađenje čak i za naučnike, nisu to očekivali 14:01
Odrasli SLANINA MOŽE IZAZVATI RAK? Naučnici došli do zastrašujućih saznanja, traže da se odmah zabrani ovaj proizvod! (FOTO) 22:05
Psihologija SLANJE "BEZOBRAZNIH" FOTOGRAFIJA NIJE SAMO ZABAVA: Zapanjiće vas šta to može da govori o ljudima! 21:01
Odrasli UMRLA SAM, A ONA JE SEDELA PORED MENE I DRSKO MI SE OBRATILA: Neverovatna iskustva pacijenata koji su bili "s one strane", jedan muškarac nešto je čuo! 12:50
Strast DA LI ISPUŠTATE GLASOVE TOKOM INTIMNIH ODNOSA? Evo šta svaki od njih govori o vašoj vezi i šta se tada stvarno dešava vašem partneru! 22:00
Odrasli SVAKODNEVNI KRATKI TRENINZI PRODUŽAVAJU ŽIVOT: Studija pokazala podatke zbog kojih ćete odmah prionuti na vežbanje! 16:00
Odrasli TRI ZNAKA RAKA PANKREASA KOJI SE JAVLJAJU GODINAMA PRE DIJAGNOZE! Po sredi je jedno od najopasnijih oboljenja! 17:01