Brak i veze VEROVALA MU JE KAD JOJ JE REKAO DA MORA U SIGURNU KUĆU: Otrežnjenje je usledilo nakon što je prepoznala muža kao mladoženju na venčanju druge žene (FOTO) 18:00
Horoskop MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST: Vrtlog emocija, prošlost kuca na vrata, ali sudbina ima poslednju reč! 07:00
Ispovesti DECENIJAMA JE BILA ZAPOSTAVLJENA U BRAKU PA JE REŠILA DA UDOVOLJI SEBI: "Muž mi se smeje u lice, govori mi da sam jadnica a život mi je uništio!" 18:00
Horoskop OPREZ SA NOVCEM NAREDNE NEDELJE POSEBNO AKO IMATE KREDIT: Jedan znak očekuju tekstonske promene a ključna će biti podrška prijatelja! 16:00
Strast DEVOJKA JE STALNO OMALOVAŽAVALA NJEGOVU MUŠKOST: Opterećen njenim rečima našao se u situaciji koja se otrgla kontroli, pa je uradio nešto što nije trebalo 19:00
Zanimljivosti ČULA JE PLAČ I ODMAH PREKINULA SNIMANJE: Bojana se ni za trenutak nije premišljala šta da učini, komentari ne prestaju da se nižu (FOTO) 12:00
Strast MISLILA JE DA JE PRIVLAČE ISKLJUČIVO ŽENE, A ONDA SE POJAVIO ON: Njen život se pretvorio u haos, a ovakav epilog niko nije očekivao! 20:00
Zanimljivosti ON JE NIJE POZVAO NI NA PIĆE, A DRUGI JE ODVEO "PREKO NEBA DO SEN TROPEA": Putovanje ove devojke se pretvorilo u pravu bajku! (FOTO+VIDEO) 19:00
Zanimljivosti KUPIO ŽENI NAJNOVIJI LAMBORGINI, A SVAKI BI JOJ DAO PEDALU: Bizaran razlog zbog kojeg se poznati influnser našao na meti osuda! (FOTO+VIDEO) 18:00
Zanimljivosti EDITA GRMI U DEKOLTEU DO PUPKA: Pevačica se nedavno požalila kako nikako ne može da nađe muža, a sada sevnuo prsten na "specijlanom mestu"! (FOTO/VIDEO) 16:00
Brak i veze ODLETE MLADOŽENJA: Svadba za pamćenje obišla društvene mreže, evo šta su kumovi uradili sa mladencima! (FOTO+VIDEO) 10:00