Horoskop DETALJAN VIKEND HOROSKOP ZA SVE ZNAKE: Ovnove čeka ljubavna avantura, Rakove novi projekti, a Lavove strast! (FOTO) 07:02
Brak i veze NIJE LAKO BITI UDATA ZA MILONERA, EVO ŠTA ON OČEKUJE OD NJE: "Zauzvrat se svakodnevno tešim kupovinom Šanel torbi, to mi je umesto antidepresiva!" (VIDEO) 19:46
Brak i veze LEPOTICA OTKRILA KAKO DA NAĐETE PARTNERA ZA BRAK: "Birala sam pogrešne muškarce, a onda sam čula jednu rečenicu koja mi je promenila život" (FOTO+VIDEO) 18:00
Ostali ljubimci "BOŽE, DAJ MI OVAKVU LJUBAV": Zagrljaj dva majmuna na kiši izazvao lavinu emocija na društvenim mrežama! (VIDEO) 09:00
Ispovesti EMOTIVAN SUSRET DVE SESTRE RASPLAKAO JE ČITAV SVET: Bake se godinama nisu videle, a onda im je porodica priredila iznenađenje puno emocija (VIDEO) 19:59
Strast SA SUPRUGOM NIJE IMAO ODNOSE PUNIH 15 GODINA: "Jedne večeri mi je saopštila nešto, posle čega je nikad više nisam ni takao!" 19:00
Ispovesti OSTALA JE U ORDINACIJI KOD LEKARA KAKO BI SAZNALA DA LI JOJ MUŽ IMA RAK: "Suprug nije primetio da stojim iza njega i nastavio je telefonski razgovor, ono što je rekao šokiralo me je!" 18:05
Ispovesti ONA IMA 30 GODINA I NIKADA NIJE IMALA DEČKA: "Sposobna sam da živim sama, život je preda mnom" (VIDEO) 15:00
Brak i veze MLADOŽENJA JE SKINUO POVEZ SA OČIJU I ŠOKIRANO GLEDAO U NEVESTU: Čovek se uhvatio za glavu ne verujući šta je uradila sa sobom, malo je falilo da otkaže venčanje! (VIDEO) 08:01
Zanimljivosti ANA KOKIĆ PROGOVORILA O SKIRIVENOJ LJUBAVI, PA PORUČILA: "Dosta mi je tugo moja, poziva sa tajnog broja!" (FOTO) 16:00
Brak i veze VENČANJE O KOJEM BRUJI CEO SVET: Svi su drhtali od straha gledajući šta se dešava na litici, da li je ovo hrabrost ili ludost! (VIDEO) 08:00
Zanimljivosti MARINA VISKOVIĆ VIŠE NE IZGLEDA OVAKO: Pevačica napravila drastičnu promenu o kojoj svi govore (FOTO) 18:30