Horoskop VELIKI NEDELJNI HOROSKOP NAJAVLJUJE BURAN PERIOD: Devicama stižu nagrade, dok emotivne turbulencije muče Strelca 16:10
Horoskop ZA OVIH 5 ZNAKOVA JUL ZNAČI NOVA LJUBAV: Mlad Mesec u Raku donosi bujicu emocija, ali samo će njima cvetati ruže 07:01
Zanimljivosti OVAKO SU IZGLEDALI JELENA I NOVAK PRE 16 GODINA: Fotka iz mladosti otkriva o njihovom odnosu, ona je neprepoznatljiva! 06:30
Strast MUŽ OBJAVIO LISTU ŽENINIH RAZLOGA ZA ODBIJANJE ODNOSA - i prošao kao bos po trnju! Ne praštaju mu jedno (VIDEO) 19:05
Ispovesti OPSEDNUT SAM IDEJOM DA MI DRUG SPAVA SA ŽENOM: Ona još ne zna, a sve je već dogovoreno ovde 20:00
Strast USRED VOĐENJA LJUBAVI MOJA DEVOJKA JE POČELA DA VRIŠTI I PLAČE: A još više me je izbezumilo ono što mi je posle rekla 20:30
Zanimljivosti SRPKINJA BODRILA VERENIKA U NAKITU OD 91.000 EVRA, A KADA JE DAO GOL SKANDIRAJU "TO SOFIJA": Ona je bila zvezda tribina 16:40
Roditeljstvo BAKA JE DRŽALA U NARUČJU UNUKA: Zet se pojavio sa još jednom bebom, a ona je vrisnula od šoka! (VIDEO) 12:15
Zanimljivosti "BRAK NAM JE TAKAV DA NIJEDNOM ZA DVE GODINE..." Za voditeljku ovo je dan ljubavi, javno se obratila suprugu (FOTO) 20:00
Brak i veze OVE DVE DEVOJKE KRIJU BIZARNU TAJNU: Sada su u braku, a 10 godina ranije jedna je napravila ŠOK promenu (VIDEO) 16:44
Zanimljivosti MUŽ LENE KOVAČEVIĆ IZGLEDA KAO APOLON: Krije ga kao zmija noge, ali najzad isplivala zajednička fotografija! (FOTO) 09:59
Brak i veze IRANAC SE ZALJUBIO U TANJU I DOSELIO SE U SRBIJU: Porodice su ih prihvatile, a njihova ljubav pobeđuje stereotipe! 08:35