Strast NE ZNAM KO JE OTAC MOG NEROĐENOG DETETA! Plašim se šta će moj dečko uraditi kad vidi na koga beba liči 09:16
Horoskop NEDELJNI HOROSKOP PREDVIĐA: Vreme je za promene, nove ideje i vizije - samo jedan znak čeka nagli uspon 16:02
Brak i veze HTEO SAM DA JE ŽENIM, A ONDA JE NESTALA: Tražio sam je mesecima i slučajno sam otkrio šta je 2 godine krila od mene 06:30
Horoskop UNIVERZUM IMA VAŽNU PORUKU ZA 4 ZNAKA: Ljubav na klackalici, nervoza zbog para, pazite se preti - katastrofa 07:01
Ispovesti VIDELA SAM SE SA MOMKOM: Kada mi je rekao prezime svuda sam ga blokirala - ne mogu porodici na oči! 18:30
Brak i veze GODINAMA JE VOLEO SA DRUGOG KRAJA SVETA: Olimpijac Damir Mikec je dve decenije lud za njom, zbog ljubavi uradio NEMOGUĆE 10:14
Brak i veze BOSANAC PLATIO RAČUN AFRIKANKI, PA SE OŽENIO NJOM I ODVEO U DERVENTU: Ljubav uništila prepreke, hit je kako se sporazumevaju 09:09
Horoskop PROŠLOST KUCA NA VRATA TRI ZNAKA, U AVGUSTU SE VRAĆA STARA LJUBAV! Vreme je da se raščiste stari računi 07:01
Brak i veze TRUDNA ŽENA PROBUDILA MUŽA I REKLA MU DA ČUJE NEKOG U KUĆI: Suprugova reakcija ju je šokirala! 14:10
Strast REKLA MI JE DA JE SPAVALA SAMO S DVOJICOM MUŠKARACA, A ONDA SAM OTKRIO PRAVI BROJ! Šokiran sam onim što je uradila 05:01
Brak i veze ŽENA NA SAMRTI ŠOKIRALA MUŽA PRIZNANJEM: "Njene reči su mi pokidale dušu, sve je uništila!" 15:35