Zanimljivosti PRE GAGE MILENA JE IMALA DVA BRAKA! Sa prvim se venčala u kuhinji, drugi ju je napustio - ovi muškarci su osvojili čuvenu glumicu! (FOTO) 12:05
Strast SLOMILA SAM SE kada sam videla fotografije sa letovanja mog oženjenog dečka! Govorio mi je nešto sasvim drugačije! 20:01
Zanimljivosti ANASTASIJA MAMILA UZDAHE NA STADIONU! Fanovi joj poručili da Gudelju nikako ne radi jednu stvar! (FOTO) 14:30
Ispovesti USRED TRUDNOĆE OBOLELA JE OD RAKA, uzimali su joj uzorak koštane srži iz grudi, trpela je bolove i bebu nije dodirnula devet meseci! Ispovest ove hrabre Srpkinje ostavlja bez reči (VIDEO) 12:06
Horoskop 5 ZNAKOVA ČEKAJU BURNE PROMENE DO SREDINE NOVEMBRA! Počela je vladavina Škorpije, osetiće ogroman priliv energije, a evo kako da je iskoriste na najbolji način 19:01
Zanimljivosti NOVAK I JELENA ĐOKOVIĆ IZNENADILI BEOGRAĐANE: Pojavili se na sajmu knjiga, a svi su gledali samo u jedan detalj! (FOTO) 17:30
Strast TRAŽILA MI JE DA JOJ DAM SPERMU I DA IDEM, šta da radim? Neobično iskustvo ovog mladića obišlo je svet, jedna stvar ga je posebno pogodila! 20:01
Zanimljivosti RAZVODE SE DŽENIFER LOPEZ I BEN AFLEK? Glumac napustio zajednički dom, pevačica postavila ultimatum: Ili one ili ja! 19:01
Ispovesti SUPRUG JOJ JE PREMINUO TOKOM ODNOSA SA LJUBAVNICOM, a ono što je njegova udovica uradila šokiralo je sve koji su došli da ga isprate! 15:01
Roditeljstvo LEKARI SU MI GOVORILI: MAJKO, PAZI, SAD SI NAJPLODNIJA, ALI JA IM NISAM VEROVALA! Marija Mikić iskreno o novoj trudnoći posle samo mesec dana od porođaja! 13:45
Ispovesti UGLEDAO JU JE U VENČANICI I USTAO IZ INVALIDSKIH KOLICA! Zbog njih su svi u sali grcali u suzama: Kako je ovo moguće? (FOTO/VIDEO) 09:33