Strast NE PRESTAJE DA MISLI NA VRELU AFERU: "Posle venčanja izdržao sam samo tri meseca a onda sam morao da pozovem nju!" 22:00
Roditeljstvo GABI JE OSTALA TRUDNA I NA ZAHTEV MUŽA DALA OTKAZ A DOBILA KUĆU: "Ne bih rađala besplatno, ja to zovem naknadom za porođaj!" (FOTO+VIDEO) 18:00
Strast DEVOJKA SVAKI PUT ZAPOČINJE SVAĐU ZATO ŠTO GA JE UHVATILA DA GLEDA FILMOVE ZA ODRASLE: Međutim, ono što ona radi je mnogo gore! 21:00
Psihologija BLIŽI VAM SE VENČANJE, DA LI STE ODABRALE PRAVU HALJINU? Evo šta izbor venčanice govori o vama! (FOTO) 14:00
Strast DEČKO JE ODBIJAO INTIMNE ODNOSE S NJOM A ONDA JE SAZNALA SUROVU ISTINU: "Bolje da nisam videla to što jesam, ostala sam zapanjena!" 21:00
Brak i veze VEROVALA MU JE KAD JOJ JE REKAO DA MORA U SIGURNU KUĆU: Otrežnjenje je usledilo nakon što je prepoznala muža kao mladoženju na venčanju druge žene (FOTO) 20:00
Horoskop MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST: Vrtlog emocija, prošlost kuca na vrata, ali sudbina ima poslednju reč! 09:00
Ispovesti DECENIJAMA JE BILA ZAPOSTAVLJENA U BRAKU PA JE REŠILA DA UDOVOLJI SEBI: "Muž mi se smeje u lice, govori mi da sam jadnica a život mi je uništio!" 20:00
Horoskop OPREZ SA NOVCEM NAREDNE NEDELJE POSEBNO AKO IMATE KREDIT: Jedan znak očekuju tekstonske promene a ključna će biti podrška prijatelja! 18:00
Strast DEVOJKA JE STALNO OMALOVAŽAVALA NJEGOVU MUŠKOST: Opterećen njenim rečima našao se u situaciji koja se otrgla kontroli, pa je uradio nešto što nije trebalo 21:00