Kuce PAS JE BOJAŽLJIVO PRIŠAO BEBI: Potez ovog tate rastopio je srca, zauvek je zbližilo njegovu ćerkicu i njihovog ljubimca! (FOTO+VIDEO) 11:00
Ispovesti UPOZNALA JE NOVU DEVOJKU SVOG SINA I ODMAH HTELA DA JE IZBACI IZ KUĆE: Devojka je izgovorila rečenicu nakon koje je prebledela (FOTO) 21:52
Zanimljivosti ZAVIRITE U ČAROBNI SVET MATIJE VUICE: Modna dizajnerka otkriva šta je inspiriše, detalje o odnosu sa Alkom Vuicom i braku sa Jurom 19:20
Ispovesti POSLE ŽESTOKE SVAĐE SA DEČKOM UTEHU JE POTRAŽILA U ALKOHOLU: "Gorko sam se pokajala, molim boga da on ne sazna šta sam uradila!" 22:00
Ispovesti SA 17 GODINA OŽENIO JE UDOVICU STARIJU OD NJEGA 54 GODINE: "Mnogi su sumnjali u našu ljubav, ali svakog dana joj pokazujem koliko je volim!" (VIDEO) 21:00
Strast TAČNO OVOLIKO MINUTA JE ŽENI POTREBNO DA DOŽIVI VRHUNAC: Naučna studija najzad razotkrila sve mitove (FOTO) 22:00
Horoskop OVO SU NAJGORE LJUBAVNE KOMBINACIJE U HOROSKOPU: Ako ste Rak, bežite od Vodolije KOLIKO VAS NOGE NOSE! (FOTO) 09:00
Ispovesti LJUBAV PREKO INTERNETA SE PRETVORILA U KOŠMAR: Ispovest udovice koja je poverovala u laskanje i sad se plaši skandala 21:01
Brak i veze ČETIRI TAJNE USPEŠNOG BRAKA: Muškarac progovorio u ime drugih muževa i otkrio šta očekuju od supruge! (VIDEO) 20:00
Brak i veze "NOĆU, KADA SE SVETLA UKLJUČE SVE SE VIDELO": Preselila se u novi stan i ugledala uznemirujuće scene u komšiluku, a onda je dobila poruku koja je sve razotkrila (VIDEO) 21:44
Psihologija "NIKO NIJE ZNAO ŠTA SE IZA NJEGOVOG OSMEHA KRIJE, BILA SAM U VELIKOJ ZABLUDI": Mislila je da imaju idealn brak i porodicu, a onda je jedan poziv policiji sve to izbrisao (FOTO) 21:00
Ispovesti SVEKAR JE JEDNOM REČENICOM DOVEO DO LUDILA, REŠILA JE SVE DA MU SASPE U LICE: "Preko ovih reči nisam mogla da mu pređem, pa makar se nikad ne udala!" 21:00