Brak i veze AKO MUŽ SAZNA ŠTA KRIJEM OD NJEGA 9 GODINA, TO ĆE BITI KRAJ BRAKA: On bi mi pre oprostio preljubu nego OVO! 22:35
Brak i veze SUPRUGA ME JE PREVARILA NA VENČANJU, KAD SAM ČUO S KIM JE BILA, SLOŠILO MI SE: Njeno objašnjenje je ŠOK! 00:05
Brak i veze BORA STANKOVIĆ JE UGLEDAO ANGELINU NA SLICI - i odmah se zaljubio: Pomislio je da je nikad neće videti, ali SUDBINA je imala drugačiji plan 08:20
Ispovesti SEDAM MESECI SMO U VEZI - kada pitam da imamo odnose on mi kaže ovo: Nijednom do sada nismo spavali, POMOZITE 00:15
Brak i veze KADA JE IMALA 14 SNIMILA JE VIDEO KOJI ĆE PUSTITI NA NJENOJ SVADBI: Ono što je tada predvidela SVE je nateralo na suze 18:10
Strast JA SAM ŠEF U KREVETU: Dok mi dečko ne uradi jednu stvar ništa od akcije, ali POSTOJI I PROBLEM! 00:05
Brak i veze NA TIKTOKU SAZNALE DA IZLAZE SA ISTIM MOMKOM! Šest miliona ljudi u čudu gledalo rasplet decenije, zbog onog što je jedna rekla druga je lila more suza! 14:42
Ispovesti ZNAM DA MOJ MUŽ GLEDA FILMOVE ZA ODRASLE, ALI ONO ŠTO JE OVOGA PUTA PUSTIO NATERALO ME NA SUZE! Misli da ne greši, a ona je NAGA 00:00
Ispovesti MISLIO SAM DA SAM BOLESTAN JER ŽELIM ODNOSE SA SESTROM! Kada sam saznao šta je tatina žena krila od nas - NE KAJEM SE 23:10
Brak i veze POSLE 30 GODINA BRAKA SUPRUGA ME JE OSTAVILA PREKO SMS PORUKE: A onda sam otkrio kakve gadosti kupuje mesecima! 23:20
Ispovesti MEDICINSKA SESTRA JE SLUČAJNO OTKRILA DA JE DEČKO VARA: Ali onda je saznala nešto još JEZIVIJE! 00:10
Brak i veze SUPRUGA ME VARA SA SVOJIM ŠEFOM, A ONDA SAM SAZNAO KAKO JOJ ON PLAĆA! Od šoka danima ne mogu da se oporavim 00:15