Zanimljivosti ŠTA JE TO DANIJELI DIMITROVSKOJ IZMEĐU NOGU?! Posle razvoda od Amidžića manekenka ne gubi vreme, fanovi zbunjeni: Možeš ti i bolje od toga! (FOTO) 13:35
Brak i veze KAO DŽIN NASPRAM SUPRUGA! Par iz Brazila postao je internet senzacija, DA LI MOŽETE DA ZAMISLITE KOLIKO JE ONA VISOKA? (FOTO/VIDEO) 12:01
Strast ŽENE PRIZNALE KOLIKO ČESTO DOŽIVLJAVAJU VRHUNAC! Ova statistika će vas potpuno zapanjiti! 20:00
Ispovesti Taman što sam izašla iz porodilišta s bebom SAZNALA SAM DA SAM OPET TRUDNA! Neverovatna priča mlade žene obišla svet: Uživam da ih gledam da rastu zajedno! (VIDEO) 10:01
Strast Saopštila sam mu da sam trudna, a on me je izbacio iz kuće I ZAMENIO BRAVE NA VRATIMA! Potresna ispovest žene ostavlja bez reči! 20:01
Ispovesti POSLE 10 GODINA VEZE BILA SAM UBEĐENA DA ĆE ME ZAPROSITI! A onda mi je saopštio bolnu istinu koja me je potpuno slomila! (FOTO) 18:02
Brak i veze JA SVE PLAĆAM U VEZI I ODLIČNO SE OSEĆAM, NJENO JE SAMO DA ME USREĆI! Ispovest ovog momka podigla buru na internetu! 17:01
Roditeljstvo BEBA NIJE PRESTAJALA DA VRIŠTI, a onda je mama uradila nešto neverovatno! O ovome svi pričaju, smirila se u sekundi! (VIDEO) 13:20
Ispovesti Ja sam samo običan MUŠKARAC KOJI OBOŽAVA DA NOSI SUKNJE I ŠTIKLE! To je u redu i mojoj ženi i deci, ćerka je moj najveći fan! (FOTO) 11:01
Kuce PAS JE ŠETAO PARKOM, A ONDA UGLEDAO ŽENU NA KLUPI: Odjednom je shvatio da je poznaje, scena koja para srce! (VIDEO) 13:01
Ispovesti NIJE SEKLA NOKTE 25 GODINA, DUGI SU 13 METARA I IZGLEDAJU JEZIVO! Ipak, njeni razlozi za to kidaju srce! (FOTO/VIDEO) 16:01