Zanimljivosti NINA BADRIĆ TRANSFORMISALA LIK, više nije ista! Ljudi zatečeni, komentarišu samo jedno (FOTO) 14:08
Ispovesti FILIPINKA ZBOG VRANJANCA OSTAVILA SVE I DOŠLA NA JUG SRBIJE: Srbi mnogo jedu i piju, ali su me fenomenalno prihvatili, neverovatna ljubavna priča obišla svet! (FOTO) 09:01
Strast SVE JE MANJE INTIMNIH ODNOSA, PAROVI SE ODREKLI STRASTI ZBOG POSLA I MOBILNIH TELEFONA: Libido u padu, stres u porastu - alarmantni podaci su znak za uzbunu! 19:56
Zanimljivosti NISAM ŽELELA DECU I BRAK! Reči Eve Mendez odjeknule kao iz topa, ovo su njeni razlozi! (FOTO) 15:33
Roditeljstvo IMA JEDANAESTORO DECE OD OSAM OČEVA I NE PLANIRA DA SE ZAUSTAVI! Majka podigla buru u javnosti, svi je optužuju da rađa kako bi dobila pare od države, njen odgovor će vas šokirati! (FOTO) 14:00
Brak i veze DEČKO JE OSTAVIO ZBOG KOSTIMA ZA NOĆ VEŠTICA: Kad čujete šta je uradila, zanemećete od šoka! (VIDEO) 11:03
Ispovesti NAKON ŠTO JE UHVATILA DEČKA U STRASTVENOJ AVANTURI SA MAĆEHOM, ŽELELA JE DA SE UBIJE! Dok je Džes spavala, u drugoj sobi dolazilo je do erupcije strasti! 20:03
Zanimljivosti PRE GAGE MILENA JE IMALA DVA BRAKA! Sa prvim se venčala u kuhinji, drugi ju je napustio - ovi muškarci su osvojili čuvenu glumicu! (FOTO) 12:05
Strast SLOMILA SAM SE kada sam videla fotografije sa letovanja mog oženjenog dečka! Govorio mi je nešto sasvim drugačije! 20:01
Zanimljivosti ANASTASIJA MAMILA UZDAHE NA STADIONU! Fanovi joj poručili da Gudelju nikako ne radi jednu stvar! (FOTO) 14:30
Ispovesti USRED TRUDNOĆE OBOLELA JE OD RAKA, uzimali su joj uzorak koštane srži iz grudi, trpela je bolove i bebu nije dodirnula devet meseci! Ispovest ove hrabre Srpkinje ostavlja bez reči (VIDEO) 12:06