Brak i veze POZVALA JE DRUGARICU NA VIDEO POZIV I OKRENULA KAMERU DESNO - ova se sledila kada je videla nagog muškarca! A onda je pomerila levo... Nisu bili sami (VIDEO) 19:30
Brak i veze SVI ŽELE VENČANJE U MAJU, A TO JE OGROMNA GREŠKA: Evo šta narodna verovanja kažu - koji mesec je najbolji za svadbu! 08:25
Brak i veze MOJA DRUGARICA SE UDAJE ZA SVOG POLUBRATA, I NIKOME TO NE SMETA! Zbog njene objave gori internet, napali je svi redom! 23:20
Ispovesti BESKUĆNIKU JE PONUDILA BESPLATNO ŠIŠANJE - a sad ima TROJE DECE s njim: Pre 13 godina njen život je potpuno preokrenuo čovek s ulice 21:15
Horoskop ONI TEŠKO PRONALAZE SREĆU U LJUBAVI - dva znaka horoskopa, dva baksuza! Sve im ide od ruke, samo jedno ne, večito spavaju sami! 10:01
Ispovesti POČELA SAM DA SPAVAM SA DRUGIM ŽENAMA DA BIH SPASLA BRAK: Reakcija mog muža je bila sve samo ne i očekivana! 00:10
Brak i veze TARA, STRUČNJAK ZA INTIMNE ODNOSE TVRDI - period suše OVAKO utiče na polne organe: Nikada ne biste verovali koliko je užasno 23:15
Brak i veze MUŽ ME NIJE DODIRNUO GODINAMA I REKAO MI JE DA SPAVAM SA INSTRUKTOROM IZ TERETANE: A onda je usledio još veći ŠOK! 23:10
Vesti GODINAMA NAKON KAFKINE SMRTI, PRONAŠLA JE NJEGOVO PISMO! Bilo je skriveno u lutki, a njegov sadržaj TERA SUZE NA OČI 11:55
Brak i veze NIKADA NISAM SAZNAO KO JE POSLAO PORUKE KOJE SU MI UNIŠTILE ŽIVOT: Žena je od mene krila tu jezivu istinu punih 6 godina! 00:10
Ispovesti DEČKO ME JE NA PRVOM SASTANKU ODVEO U BIOSKOP - pomislila sam romantično! Zbog onoga što je odabrao bio mi je odvratan - čista nastranost! 23:35