Ispovesti MNOGO SAM STARIJI OD DEVOJKE I PLAŠIM SE ŠTA ĆE MI LJUDI REĆI! Očajni muškarac zatražio je pomoć psihologa, da li previše brine o mišljenju drugih? 19:01
Brak i veze KOD NOVOG DEČKA SAM STALA NA VAGU DA SE IZMERIM: Ni u najluđim snovima ne bih pomislila da će se ovo desiti! (VIDEO) 15:01
Ispovesti TAMON SA TAJLANDA ZBOG LJUBAVI PREMA SRBINU POSTAJE TAMARA: Nesvakidašnja priča obišla Srbiju, niko nije verovao da će epilog ove priče biti takav! (FOTO) 10:01
Psihologija ZAŠTO SE TRZAMO KAD TONEMO U SAN? Stručnjaci konačno dokazali šta se dešava dok spavamo 20:01
Ispovesti U VEZI SAM DVE GODINE, ALI NIKAD NISAM POLJUBILA DEČKA: Ova devojka postala je zvezda društvenih mreža nakon neobičnog priznanja! (VIDEO) 16:01
Odrasli IMA 102 GODINE I OTKRILA JE TAJNU SVOJE DUGOVEČNOSTI: Nije spomenula ni muškarce, ni ishranu, ni trening, već samo jedno! (VIDEO) 18:01
Brak i veze MILIJARDER U 91. GODINI POSLE 6 MESECI OD RAZVODA NAŠAO NOVU DEVOJKU: Prošetao ju je po plaži, svet u šoku! (FOTO) 16:23
Lice POZNATA INFLUENSERKA OTKRILA KAKO JOJ LICE IZGLEDA BEZ FILTERA I ZAPANJILA SVET: Govore mi da nikad neće naći dečka koji bi me poljubio u ovo (FOTO) 14:01
Zanimljivosti VI STE MAJKA, NEMA POTREBE DA POKAZUJETE ATRIBUTE! Marija Veljković se zbog ove haljine našla na udaru kritičara! (FOTO) 10:01
Strast DEČKO ME JE PREVARIO I OSTAVIO KADA SAM ZATRUDNELA, sada mi kažu da abortiram a on ne želi ni da čuje za mene! (FOTO) 21:00
Brak i veze TRAŽIM JOŠ JEDNU ŽENU ZA SVOG SUPRUGA KAKO BI ON BIO SREĆNIJI: Ovaj oglas šokirao je javnost, a tek kada čujete uslove, neće vam biti svejedno! (VIDEO) 16:05