Brak i veze MALTRETIRAO ME JE GODINAMA A ONDA SAM SE UDALA ZA NJEGA: Nakon saobraćajne nesreće sve se promenilo i Loren je odučila da se venča sa Lukasom i ostavi sve bez reči (VIDEO) 17:02
Brak i veze MLADENCI SU IZAŠLI PRED SVATOVE SA ŠIPKAMA: Šok scena sa venčanja o kojoj izveštava i televizija! (VIDEO) 16:01
Strast NARUČILA JE SPECIJALNI DONJI VEŠ ZA PRVU BRAČNU NOĆ: Reakcija njenog verenika kad ju je video ostavila je sve bez teksta! (FOTO/VIDEO) 20:01
Brak i veze KROZ PROZOR JE SNIMIO SVOG STARIJEG KOMŠIJU kako stoji na trotoaru, a zatim je usledila scena koja ga je paralisala! Zbog ovog snimka suze same teku! (VIDEO) 12:01
Roditeljstvo MAJKA JE DIZALA TEGOVE TOKOM ČITAVE TRUDNOĆE: Lekari umalo nisu pali u nesvest kad su izvadili bebu, tako nešto nikad nisu videli (FOTO/VIDEO) 13:05
Roditeljstvo PORODICA U ŠOKU ZBOG ONOG ŠTO SU NAŠLI U STAROM KAUČU: Tražili su daljinski, a kada su isekli krevet u njemu su zatekli nešto što ih je zaprepastilo! (VIDEO) 13:01
Horoskop VELIKI KINESKI HOROSKOP ZA FEBRUAR: Tigrove očekuje unapređenje na poslu, Zmajevima ljubav samo što nije pokucala na vrata, a evo ko da pripazi na novac! 08:01
Zanimljivosti FOTOGRAFIJE TEODORE DŽEHVEROVIĆ NAVELE I ŽENE DA SE PREISPITAJU: "Do sad sam mislila da sam strejt!" (FOTO) 14:27
Horoskop SVI SU ČEKALI MOĆNI 1. FEBRUAR: Sreća je na svakom koraku, evo kome se smeši nova ljubav, kome će novac padati s neba, a ko treba da sluša intuiciju! 08:01
Ispovesti OSTAVIO ME JE POSLE 22 GODINE BRAKA I DEVETORO DECE: Način na koji je to uradio, a tek razlog, potpuno me je slomio! (FOTO) 20:01
Psihologija 6 MOĆNIH TRIKOVA KAKO DA SE NEKO ZALJUBI U VAS! Psiholog tvrdi: Provereno funkcioniše! 19:01