Moda NARUČILA JE HALJINU IZ SNOVA, a kad je otvorila paket usledio je šok! Onda je usledio još jedan preokret! (FOTO) 09:01
Lice Majka ju je ODVELA NA LIPOSUKCIJU KAD JE IMALA SAMO 14 GODINA! Upoznajte ženu koja je imala na stotine plastičnih operacija! (FOTO, VIDEO) 09:01
Odrasli RIJALITI ZVEZDA OSAKAĆENA NA PLASTIČNOJ OPERACIJI: Dala sam 57.800 evra, a sada mi je život uništen! (FOTO, VIDEO) 10:00
Brak i veze OČAJNI STE JER STE JOŠ UVEK BEZ DEČKA? Nakon ovih saveta ćete ga sigurno odmah pronaći 16:00
Brak i veze Muškarci mi se bacaju pod noge DOK IM NE KAŽEM KOLIKO IMAM GODINA! Ova žena je tiha patnja mnogih! 08:00
Zanimljivosti Da li se sećate Dragane Mirković pre plastičnih operacija? Jedna fotografija iz davnih dana izazvala je pometnju na društvenim mrežama! (FOTO) 07:05
Zanimljivosti ŠOK NA TELEVIZIJI, poznata voditeljka nije mogla da govori, oči pune suza! Maja Manojlović otkrila sve o ZDRAVSTVENOM PROBLEMU! (FOTO) 11:00
Tetka Saveta Istekao im je rok, ALI MOGU DA SE KORISTE: Namirnice bezbedne za JELO i posle datuma označenog na ambalaži! 11:30
Zanimljivosti KASANDRU su žene gledale ZBOG NJEGA: Evo kako danas izgleda Ignacio (FOTO + VIDEO) 08:00