Roditeljstvo DEVOJČICA JE POČELA ČUDNO DA SE PONAŠA KAD IDE KOD MAJKE: Maćeha ju je svaki put zaticala u strašnom stanju, pa ubrzo otkrila JEZIVU ISTINU! (VIDEO) 11:02
Vesti OTIŠAO SAM DA PRESPAVAM KOD MAĆEHE - sipala mi je vino, sela mi u krilo i počela da me mazi po kosi! Kada je skinula majicu ostao sam zapanjen zbog onog što vidim! 23:50
Strast CEPAO SAM DRVA, A ONDA MI JE S LEĐA PRIŠLA MAĆEHA I ZGRABILA ME: Ponela me strast, postao sam zavisnik od njenog tela! 23:15
Ispovesti TATA JE U KUĆU DOVODIO MNOGE ŽENE, A ONDA JE DOŠLA ONA! Kada se pojavila nismo mogli da verujemo šta je imala na sebi! 19:45
Zanimljivosti BARBRA STREJSEND MAĆEHA IZ PAKLA: Dok se ona i muž kupaju u luksuzu, njegov sin se hrani otpacima 21:05
Ispovesti ONA IMA ČAK SEDMORO RODITELJA: Možda zvuči nemoguće, ali njoj to ima savršenog smisla! (VIDEO) 21:10
Zanimljivosti MALO KO ZNA KOLIKO JE PRINCEZA DAJANA MRZELA SVOJU MAĆEHU: Čak je gurnula niz stepenice, odnos im je bio buran - a onda se desilo ovo 14:35
Ispovesti BIVŠA DEVOJKA MU JE POSTALA MAĆEHA: Zvala je i njegovu novu verenicu da je zaplaši, ali ovakvu osvetu nije očekivala 21:01
Zanimljivosti RITA ORA POTPUNO GOLA U SAUNI: Pevačica odlučila da na nesvakidašnji način promoviše novi album, mreže se usijale! (FOTO) 17:01
Zanimljivosti HARI OTKRIO ZAPREPAŠĆUJUĆU ISTINU O KAMILI: Vilijam i ja smo preklinjali oca samo da ne učini to! (FOTO) 17:08
Ispovesti JOŠ PATIM ZA OCEM, ali počela sam da spavam s maćehinim dečkom! Ni ona nije čekala, odmah je prešla na novog, ali da li grešim? 22:01
Ispovesti NAKON ŠTO JE UHVATILA DEČKA U STRASTVENOJ AVANTURI SA MAĆEHOM, ŽELELA JE DA SE UBIJE! Dok je Džes spavala, u drugoj sobi dolazilo je do erupcije strasti! 22:03