Ispovesti USRED TRUDNOĆE OBOLELA JE OD RAKA, uzimali su joj uzorak koštane srži iz grudi, trpela je bolove i bebu nije dodirnula devet meseci! Ispovest ove hrabre Srpkinje ostavlja bez reči (VIDEO) 12:06
Zanimljivosti IVA MIĆANOVIĆ NADMAŠILA MAJČINU LEPOTU! Ovako danas izgleda ćerka Ane Sofrenović i Dragana Mićanovića (FOTO) 07:05
Roditeljstvo LEKARI SU MI GOVORILI: MAJKO, PAZI, SAD SI NAJPLODNIJA, ALI JA IM NISAM VEROVALA! Marija Mikić iskreno o novoj trudnoći posle samo mesec dana od porođaja! 13:45
Roditeljstvo OVA ŽENA RODILA JE SOPSTVENE UNUKE I TO TROJKE! Ispovest koja ostavlja bez reči: Ćerka mi je podarila najveći poklon u životu! 11:01
Roditeljstvo ŠMINKALA SE IZMEĐU TRUDOVA DOK JE ČEKALA POROĐAJ! O potezima ove mame bruji ceo internet! (VIDEO) 15:01
Roditeljstvo DETETU SAM DALA IME PO PANDEMIJI KORONE: Ljudi ne prestaju da me osuđuju, ali ja to ne bih promenila ni za šta na svetu! 15:01
Zanimljivosti MAJKA I ĆERKA SE LJUBE U USTA I DODIRUJU PO GRUDIMA: Snimak manekenke Hajdi Klum zbog kog su svi morali da reaguju! (VIDEO) 12:01
Odrasli STARAC JE SEO NA KLUPU PORED TRUDNICE JER JOJ JE VIDEO SUZE U OČIMA, a onda je shvatio da je poznaje! Priča dira pravo u srce... (VIDEO) 11:10
Zanimljivosti PRINC HARI OTKRIO DA MU TO UOPŠTE NIJE PRAVO IME! Britanski kraljević zaprepastio svet, evo kako se u stvari zove! 11:08
Ispovesti Ja sam samo običan MUŠKARAC KOJI OBOŽAVA DA NOSI SUKNJE I ŠTIKLE! To je u redu i mojoj ženi i deci, ćerka je moj najveći fan! (FOTO) 11:01
Zanimljivosti PROGOVORILA O PROBLEMU KOG SE PLAŠE SVE TRUDNICE! Rijaliti zvezda morala da menja život iz korena nakon dijagnoze! 20:01
Ispovesti NIJE SEKLA NOKTE 25 GODINA, DUGI SU 13 METARA I IZGLEDAJU JEZIVO! Ipak, njeni razlozi za to kidaju srce! (FOTO/VIDEO) 16:01