Šminka NAPOKON OTKRIVENO KAKO SE ZAISTA PRAVI ŠMINKA: Da li ćete je i posle ovog snimka koristiti? (VIDEO) 14:00
Odrasli HANA BOLUJE OD TEŠKOG OBLIKA KANCERA: "Oduzeli su mi život, samo želim da ljudi budu svesni mogućih opasnosti od šminke!" (FOTO) 12:00
Roditeljstvo "MOJA MAMA ME VOLI SAMO KADA SAM NAŠMINKANA": Ova devojčica ima samo 9 godina, a ono na šta je roditelji teraju dovešće vas do suza (VIDEO) 09:02
Lice NEĆETE VEROVATI KOLIKO OVA ŽENA IMA GODINA: Šminkerka iz Engleske napravila je transformaciju koja je mnoge ostavila u neverici (FOTO)(FOTO) 18:01
Lice NEĆETE VEROVATI KOLIKO OVA ŽENA ZAPRAVO IMA GODINA: Fanovi gledaju snimke u neverici, čak su i detaljno analizirali svaki snimak, ovo je nemoguće(VIDEO) 19:00
Ispovesti DELOVALO JE KAO DA ĆE IMATI IDEALNO VENČANJE, A ONDA JE MLADOŽENJA IZGOVORIO REČENICU KOJA JE SVE UNIŠTILA: Mlada je pobegla posle svadbe, svi bruje o rečima ovog muškarca (FOTO) 10:01
Zanimljivosti PRUŽILA JE PASOŠ CARINIKU NA AERODROMU A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Nije imalo šanse da se ukrca na let čak su joj pretili i policijom (FOTO+VIDEO) 08:00
Zanimljivosti ZANOSNA SANJA KUŽET BEZ TRUNKE ŠMINKE: Njena vitka figura i izgled nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, nikada ne biste pogodili koliko ova lepotica ima godina! (FOTO+VIDEO) 19:03
Moda TAJNE STILISTA KAKO DA IZGLEDATE KAO MILION DOLARA: Ukoliko se pridržavate ovih saveta izgledaćete brutalno dobro u svakoj prilici (FOTO) 15:00
Zanimljivosti MILENA VASIĆ POKAZALA LICE BEZ ŠMINKE: O ovoj fotografiji svi govore, pominje se jedna stvar! (FOTO) 13:16
Zanimljivosti OVO SU SVI ČEKALI! Milena Popović objavila fotografiju zbog koje ljudi ne prestaju da bruje, nižu se komentari na najrazličitijim jezicima! (FOTO/VIDEO) 14:10
Zanimljivosti ANJA MIT TOTALNO NEPREPOZNATLJIVA: Šta kažete na snimak atraktivne glumice bez šminke, da li liči na sebe? (FOTO/VIDEO) 10:01