Lice OVA ŽENA JE REŠILA DA POVEĆA BRADU, SVET BRUJI O NJENIM SLIKAMA PRE I POSLE: Ona, međutim, ima da poruči ljudima samo jedno (FOTO/VIDEO) 15:01
Telo NAJURILI SU ME S POSLA I OPTUŽILI DA IM IZGLEDOM OMETAM MUŠTERIJE: Ova plavuša nema obline, niti se oblači provokativno, ali zbog jedne stvari je trn u oku svima! (FOTO/VIDEO) 20:01
Telo ZAPAZIO JE PLAVUŠU KAKO ŠETA TIK UZ NJEGA I ZAMOLIO JE DA JE FOTOGRAFIŠE: A onda je ona otvorila mantil, nije mogao ni da sanja šta ima ispod! (FOTO/VIDEO) 13:14
Ispovesti MAJKA OBJAVILA VREO SNIMAK: Ima 46 godina i svi je osuđuju kada je pomenula koliko je dece rodila: "Šta radiš ženo?" (VIDEO) 22:00
Ispovesti SPAVA NA EKSERIMA I IMA 15.000 PIRSINGA: Elen otkriva i koliko minđuša se nalazi u njenom polnom organu, šokiraćete se! (FOTO) 18:01
Lice ŽELITE DA SE REŠITE CRNIH KRUGOVA OKO OČIJU? Rešenje se nalazi u sastojku koji košta samo 200 dinara! 14:30
Zanimljivosti SA NIKAD DUBLJIM DEKOLTEOM ZALJUBLJENO MU JE PORUČILA: Nikad nisi bio lepši, Iva Štrljić se sva raznežila zbog prizora ispred sebe (FOTO) 18:02
Lice NJENE OČI SU TOLIKE DA SE MNOGI PRESTRAVE: Pričaju mi da sam ista vilenjak iz "Gospodar prstenova", misle da sam bolesna(VIDEO) 21:02
Zanimljivosti OTEČENA I IZDEFORMISANA: Madona se pojavila na Gremiju i izgedala je zastrašujuće, niko nije smeo da je snima izbliza! (FOTO) 16:30
Telo OVAKO NAM SE TELO MENJA POSLE 50. GODINE: Nos postaje veći, trepavice kraće, stopala se povećavaju a ovaj deo lica NIKADA se ne menja! 14:02
Zanimljivosti MIRO, ŠTA TI BI? Pevačica objavila fotografiju u koju svi gledaju u neverici, nikome nije jasno šta joj se desilo (FOTO) 13:02