Vesti POŠTAR JE BIO NA REDOVNOM ZADATKU, A ONDA ODJEDNOM UGLEDAO BOSO DETE KOD AUTO-PUTA: Na sebi je imalo samo pidžamu - a onda je čovek shvatio nešto STRAŠNO! (VIDEO) 12:40
Dete RODILA SAM ZDRAVU BEBU, ALI KADA JE NAPUNIO 6 MESECI PRIMETILA SAM NEŠTO JEZIVO: Pune dve godine oni su obilazili lekare - usledila je ŠOK dijagnoza! 20:10
Ispovesti OSUĐIVALI SU JE ŠTO NIJE ABORTIRALA OVO DETE - ona odlučila da ga rodi i voli: U Kristijanovo lice ljudi upiru prstom! (FOTO) 16:50
Roditeljstvo PORODILA SE U DRUGOJ ZEMLJI I KADA SE VRATILA KUĆI S BEBOM, OSEĆALA JE DA NEŠTO NIJE U REDU: Strahovala je da to nije njeno dete - 9 meseci kasnije saznala je ISTINU! (FOTO/VIDEO) 22:05
Zanimljivosti KOMŠIJE RAZVEZALE JEZIK O RODITELJIMA ASME EL ASAD, supruge zloglasnog bivšeg lidera Sirije! Evo šta su radili nakon ćerkine udaje, a sada su se i oni SAKRILI! 14:03
Psihologija DA LI DECI TREBA GOVORITI DA DEDA MRAZ POSTOJI? Struka je rekla svoje - evo šta je zdravije za mališane! 18:40
Dete DEVOJČICA MIA JE SVAKI DAN PILA KRAVLJE MLEKO - odjednom je počelo jezivo ponašanje, jela je maramice i krede! Očajna majka odvela ju je u bolnicu i tamo je usledio ŠOK! 13:10
Roditeljstvo DEVOJČICE KOJE NOSE OVO IME PRATI LUDAČKA SREĆA KROZ CEO ŽIVOT: Posebno je i ne postoji nadimak, a sve zvezde sijaju samo za njih! 15:20
Vesti RODITELJI SE PRESTRAVILI KAD SU SAZNALI ŠTA ZNAK "BEBA U AUTU" ZAISTA ZNAČI: Ne, nema nikakve veze sa drugim vozačima! 09:30
Ispovesti ZAVRŠILA SAM KOD NEPOZNATOG MOMKA: Celu noć smo vrištali od strasti, a onda sam ujutru čula jeziv glas - imali smo društvo 15:20
Dete DALA JE ĆERKI GROŽĐE I NASTAVILA DA SREĐUJE KUĆU - odjednom je čula jeziv zvuk, pa zatekla dete modrih usana! Sada šalje svim roditeljima UPOZORENJE! 09:30
Vesti BLIZNAKINJA SE NIJE ODVAJALA OD SESTRE KOJA JE PALA U KOMU: Posle 12 godina roditelji su saznali STRAŠNU ISTINU o jednoj od njih 12:55