Strast TRAŽILA MI JE DA JOJ DAM SPERMU I DA IDEM, šta da radim? Neobično iskustvo ovog mladića obišlo je svet, jedna stvar ga je posebno pogodila! 20:01
Ispovesti SUPRUG JOJ JE PREMINUO TOKOM ODNOSA SA LJUBAVNICOM, a ono što je njegova udovica uradila šokiralo je sve koji su došli da ga isprate! 15:01
Ispovesti UGLEDAO JU JE U VENČANICI I USTAO IZ INVALIDSKIH KOLICA! Zbog njih su svi u sali grcali u suzama: Kako je ovo moguće? (FOTO/VIDEO) 09:33
Ispovesti BAKI OD 85 GODINA PRIREDIO JE NESTVARNO IZNENAĐENJE! Sve je trajalo sedam godina, a njihova priča je dirnula čitav svet (FOTO) 16:01
Kuce EPSKA BITKA TRAJALA JE 45 MINUTA: Potresna priča obišla svet, pas je spasao vlasnicu od pomahnitalog kengura, bio je spreman na sve! 17:01
Ispovesti "BEZOBRAZNA" UČITELJICA! Majke dece očajne, ali ona uzvraća udarac: Mrzite me jer bi vaši muževi hteli da me imaju! (FOTO) 16:05
Zanimljivosti NAKON POSETE HILANDARU, REKAO SAM ŽENI DA ĆU SE ZAMONAŠITI! Branimir Nestorović otkrio detalje boravka u manastiru koji mu je promenio život! 12:01
Ispovesti IMA NAJVEĆE PRIRODNE GRUDI NA SVETU! Da li ste ikada videli ovako nešto, devojka bukvalno nije normalno disala, a ovo je njena priča?! (VIDEO) 07:05
Ispovesti Taman što sam izašla iz porodilišta s bebom SAZNALA SAM DA SAM OPET TRUDNA! Neverovatna priča mlade žene obišla svet: Uživam da ih gledam da rastu zajedno! (VIDEO) 10:01
Ispovesti Ja sam samo običan MUŠKARAC KOJI OBOŽAVA DA NOSI SUKNJE I ŠTIKLE! To je u redu i mojoj ženi i deci, ćerka je moj najveći fan! (FOTO) 11:01
Ispovesti NIJE SEKLA NOKTE 25 GODINA, DUGI SU 13 METARA I IZGLEDAJU JEZIVO! Ipak, njeni razlozi za to kidaju srce! (FOTO/VIDEO) 16:01
Ispovesti SVI MISLE DA SAM MU BABA KOJU KORISTI ZA VIZU! Amerikanka napustila sve zbog 30 GODINA MLAĐEG MUŽA, člana plemena sa kojim živi u kolibi od blata! (FOTO) 09:20