Roditeljstvo RODILA JE TROJKE U 23. NEDELJI A PORAĐALA SE VIŠE OD 5 DANA: Uprkos lošim prognozama, mali heroji su pobedili (FOTO/VIDEO) 10:00
Ispovesti MAJKA OBJAVILA VREO SNIMAK: Ima 46 godina i svi je osuđuju kada je pomenula koliko je dece rodila: "Šta radiš ženo?" (VIDEO) 21:00
Lice NJENE OČI SU TOLIKE DA SE MNOGI PRESTRAVE: Pričaju mi da sam ista vilenjak iz "Gospodar prstenova", misle da sam bolesna(VIDEO) 20:02
Roditeljstvo MAJKA SAM DVOJE DECE I ŽALIM ZBOG TOGA, nedostaje mi moj život od pre! Jedna žena podelila je svoja osećanja sa svetom i izazvala salve reakcija, šta vi kažete? 17:01
Telo HTELA SAM TETOVAŽU NA KUKU da bih dečku tokom ljubavnih igrarija skrenula pažnju s mojih ogromnih bokova! Dobila sam užas zbog kog danima plačem! (VIDEO) 15:05
Brak i veze KUPIO JE DEVOJCI VERENIČKI PRSTEN, ali kad je ona videla taj komad nakita usledio je šok! Tako nešto nije sanjala ni u najluđim snovima! 14:07
Ispovesti BILA SAM U 36. NEDELJI TRUDNOĆE KADA SAM PRIMILA MISTERIOZNO LJUBAVNO PISMO: Život mi se u trenu promenio iz korena! (FOTO/VIDEO) 10:01
Ispovesti JA SAM ŽENA SA NAJVEĆOM BRADOM NA SVETU: Izbegla sam ugovoren brak, a sreću pronašla tek u zajednici sa 5 partnera! (FOTO) 20:02
Roditeljstvo ISTEKLO MI JE PORODILJSKO I MORALA SAM DA SE VRATIM NA POSAO: Majka mi je na pitanje da pričuva dete dala odgovor koji me je zapanjio! 19:01
Ispovesti BILA JE NA DVORU I ČEKALA JU JE BLISTAVA BUDUĆNOST, a onda se preobrazila! Ljudi ne znaju gde pre da gledaju, porodica je odbacila zbog toga što je uradila telu! (FOTO/VIDEO) 18:06
Ispovesti DA LI STE IKAD VIDELI OVAKVU DOMAĆICU? Njeni snimci su internet senzacija jer način na koji proživi prosečan dan nikoga ne ostavlja ravnodušnim (FOTO/VIDEO) 11:50
Roditeljstvo REKLI SU MI DA ĆE MI SIN NA ROĐENJU IMATI 4 I PO KILOGARAMA, doživela sam šok kada sam ga ugledala! Snimak govori više od 1.000 reči i lekari zanemeli (FOTO/VIDEO) 17:01