Brak i veze OTIŠLA JE U SALON DA SE ISTETOVIRA, NI NE SLUTIVŠI ŠTA ĆE JOJ SE POSLE TOGA DESITI: Devojka je mnogo je propatila zbog porodične tragedije (FOTO/VIDEO) 12:02
Strast SRELA SAM POTPUNOG STRANCA DOK SAM VOZOM PUTOVALA KOD BAKE: Ono što me je pitao prenerazilo me je, ali sam pristala! 20:01
Strast STUPIO SAM U INTIMAN ODNOS SA ŽENOM SA KOJOM NIKAKO NE BIH SMEO: Beznadežno sam zaljubljen, a znam da bi to uništilo moju majku! 19:01
Ispovesti KNJIŽEVNICA ZBOG SLANJA SLIKA SVOG GOLIŠAVOG TELA PREŽIVELA PAKAO: "To su bili nepoznati muškarci, a ono što se dogodilo umalo me nije uništilo!" (FOTO/VIDEO) 18:01
Ispovesti ISPOVEST BAKE MAJE LEDI KRV U ŽILAMA: Čitavog života je trpela nasilje, a onda je jednog dana na ulici srela dečaka... Kada je ostarila dočekala ju je BOLNA ISTINA! 12:01
Ispovesti DOK MI JE VERENIK BIO NA POSLU IMALA SAM ODNOSE SA KOMŠIJOM: Devojka je otkrila svoju prljavu tajnu, a ono šo je potom priznala izazvalo je burne reakcije (FOTO) 20:00
Ispovesti BILA JE NAJLEPŠA DEVOJKA MATURSKE VEČERI I OTPOČELA JE VEZU SA NJIM: Posle troje dece ugojila se 45 kg, a evo gde je on! (FOTO/VIDEO) 15:01
Strast 10 GODINA SAM BIO SA ŽENOM U BRAKU, a onda se kod nas uselio on i sve se promenilo! Preko noći sam izbačen na ulicu, ali ono što mi ona sada radi ne da mi mira! 20:01
Strast IMAM NOVU DEVOJKU I SAVRŠEN SMO PAR: Ali nisam mogao ni da sanjam da će nam se ovo desiti u krevetu! 20:01
Roditeljstvo DALA JE SINA NA USVAJANJE KADA JE IMAO 3 GODINE: 7 godina kasnije želela ga je nazad, ali nije mogla ni da sanja šta mu se dogodilo! 19:15
Strast SA LJUBAVNIKOM KOGA JE UPOZNALA ONLAJN UŠLA JE U TAJNU AFERU: Nakon nekoliko viđanja dobila je šokantnu poruku, ono što je iz nje otkrila ostavilo je u neverici (FOTO) 20:00