Zanimljivosti PRETVORILA SE U KOST I KOŽU! Jedna od najlepših žena sveta na ivici anoreksije, ljudi zaprepašćeni: Šta joj je s kukovima? (FOTO) 12:14
Roditeljstvo REKLI SU MI DA ĆE MI SIN NA ROĐENJU IMATI 4 I PO KILOGARAMA, doživela sam šok kada sam ga ugledala! Snimak govori više od 1.000 reči i lekari zanemeli (FOTO/VIDEO) 17:01
Ispovesti POSLE UŽASA KOJE SU OVE DVE DEVOJKE PREŽIVELE, STOMATOLOG PROGOVORIO O TURSKIM ZUBIMA: Bol im ne prestaje već 4 meseca, u pitanju je kobna greška! (FOTO/VIDEO) 13:57
Telo DA LI DAME VIŠE VOLE DLAKAVE ILI IZDEPILIRANE MUŠKARCE? Stručnjaci su najzad dali odgovor, a šta vi mislite? 17:01
Odrasli NIJE PRESTAJALA DA KRVARI, A ONDA JE OTKRILA UŽASNU ISTINU: Šae su lekari saopštili dijagnozu koje se svi pribojavaju (FOTO) 15:00
Horoskop DOLAZI NEDELJA OTREŽNJENJA I VELIKIH PROMENA: Škorpije očekuju važni razgovori, Bikove tajna avantura a evo kome stiže veliki novčani dobitak! 17:02
Zanimljivosti OSEĆAM BOLOVE OD JUTRA, NIJEDAN LEK MI NE POMAŽE: Joksimović progovorio o zdravstvenim problemima sa kojima se suočava (FOTO) 14:05
Zanimljivosti JEDAN ČOVEK ČUVAO JE "TAJNU DEVOJKU" ZA ČARLSA! Princ Hari izneo nove šokantne detalje o životu svoje porodice, prvi put progovorio i o sobi koju je delio s Vilijamom! 12:05
Odrasli UKOLIKO SRČANI PRITISAK DUŽE VREME PRELAZI OVE VREDNOSTI, preti pojava poremećaja koji može ozbiljno da ugrozi i mentalno zdravlje! Nisu pošteđeni ni mladi! 13:01
Odrasli ZAŠTO NAM SE TRESU RUKE: Ljudi previše olako shvataju ovaj simptom koji može ukazati na ozbiljnu bolest! 21:01
Psihologija ZAŠTO SE TRZAMO KAD TONEMO U SAN? Stručnjaci konačno dokazali šta se dešava dok spavamo 20:01