Odrasli POMAŽE KOD STRESA, JAČA MENTALNO I UKUPNO ZDRAVLJE: Ključni aspekti ekoterapije i tehnike za njeno sprovođenje 13:00
Roditeljstvo TRUDNICU SU VRATILI IZ PORODILIŠTA KUĆI, A ONDA SU KRENULI NESNOSNI BOLOVI: Dramatična ispovest majke koja je rodila bebu u kupatilu, a otac presekao pupčanu vrpcu! (FOTO+VIDEO) 10:20
Odrasli LEKAR BILA KLINTONA PLANIRA DA ŽIVI IZMEĐU 120 I 180 GODINA: Ima 63 godine, a njegovo telo je 20 godina mlađe, pogledajte i kako!(FOTO+VIDEO) 19:21
Zanimljivosti ON JE KEN U STVARNOM ŽIVOTU: Potrošio je oko 72.000 evra na estetske zahvate, a danas ovako izgleda! (FOTO) 18:00
Odrasli RETKA AUTOIMUNA BOLEST KOJA SE JAVLJA KOD BEBA: Ispovest devojke koja živi sa ovim teškim oboljenjem kože, njene reči diraju pravo u srce 17:00
Horoskop VREME JE ZA VRELE EMOCIJE: Pred nama je nedelja ljubavnih iskušenja i tajnih simpatija! 16:00
Odrasli NAUČNICI DOŠLI DO ZAPANJUJUĆEG OTKRIĆA: Jedna stvar pomaže u prevenciji demencije, nikada ne biste pogodili o čemu se radi! 13:00
Odrasli DA LI ZNATE DA POSTOJI ZIMSKA I LETNJA PERUT U KOSI: Stručnjaci savetuju da posebno obratite pažnju na određene frizerske tretmane koji mogu da pogoršaju stanje 13:00
Odrasli BIVŠA MISICA KROZ JECAJE PRIZNALA: Živim u agoniji, moje telo se gasi a suprug mora da me nosi u toalet i da me kupa (FOTO) 11:00
Ispovesti OSEĆAO JE ČUDNO PECKANJE PA JE OTIŠAO KOD LEKARA: Zanemeo je od šoka kad je saznao da ima ozbiljnu zaraznu bolest koju mu je prenela supruga! 19:00
Ispovesti OTIŠAO JE NA OPERACIJU UVEĆANJA MUŠKOSTI A ONDA JE USLEDIO PAKAO: "Bolovi su bili nepodnošljivi, nisam mogao da spavam i sedim, osećao sam se kao Frankeštajn!" 19:00
Ispovesti ODUSTALA JE OD BRAKA NAKON PREVIŠE NESREĆNIH GODINA: Sada je donela odluku da napusti supruga, ali nije sigurna da je to pravi potez! 16:00