Odrasli SVESNO JE REŠILA DA PRESKOČI KREMU SA ZAŠTITNIM FAKTOROM I NAMEŽE SE SAMO ULJEM: "Kada sam se vratila sa plaže imala sam šta i da vidim, evo da li je krema bitna!" (FOTO+VIDEO) 13:00
Lice IMAO JE PET PLASTIČNIH OPERACIJA NA LICU U ISTO VREME: "Hteo sam da izgledam kao Barbi, a dobio sam izgled Šreka!" (VIDEO) 13:00
Kuce SKINULA JE KAPU PRED SVOJIM PSOM I PRVI PUT JU JE VIDEO BEZ KOSE: Snimak ljubimca koji je shvatio da mu je vlasnica smrtno bolesna rasplakao je milione! (FOTO+VIDEO) 11:01
Odrasli DA LI STE ČULI ZA AJURVEDU? Ova indijska nauka o životu osvojila je svet, a evo zbog čega je stekla toliku popularnost (FOTO) 10:00
Odrasli VRSTA RAKA KOJA POGAĐA MUŠKARCE MLAĐE OD 35 GODINA: Uzrok je nepoznat, a promena na ovom delu tela može ukazati na opasno oboljenje (FOTO) 13:00
Odrasli PET ZNAKOVA MELANOMA: Doktor otkriva kako da ih prepoznate i na koje promene mladeža morate obratiti pažnju (FOTO) 14:02
Odrasli "ZBOG BIVŠEG SAM MISLILA DA SAM DEBELA , A ONDA ME JE DIJETA UMALO UBILA": Ispovest ove devojke dovešće vas do suza! (FOTO) 17:00
Horoskop SPREMITE SE ZA NOVI ASTROLOŠKI CUNAMI: Naredne nedelje slede burne promene, evo koji znaci su posebno na udaru 16:01
Odrasli DOKTORI SU MI REKLI DA IMAM UPALU KRAJNIKA, ALI ISTINA JE BILA MNOGO GORA: Ovo su skriveni simptomi smrtonosne bolesti! 13:00
Odrasli NIJE VAŽNO ŠTA VEĆ I KADA JEDEMO: Stručnjaci upozoravaju da vreme konzumiranja hrane može uticati na pojavu opasne bolesti (FOTO) 08:01