Odrasli POČELO JE PREHLADOM I POVRAĆANJEM, BILA SAM 6 NEDELJA U KOMI, A ONDA SU MI REKLI DA ME ČEKA AMPUTACIJA: Još gore vesti su usledile 19:55
Odrasli PROBUDILA SAM SE IZ KOME I REKLI SU MI DA SAM SE PORODILA, JA SE TOGA NE SEĆAM: Doneli su mi dete i ja sam se izbezumila 19:55
Odrasli BILO GA JE SRAMOTA DA PRIZNA ŠTA MU SE DEŠAVA NOĆU, POSLE 2 GODINE JE OTIŠAO KOD LEKARA I ZANEMEO: Dijagnoza je bila razarajuća 12:32
Odrasli STALNO JOJ JE BILO MUKA TOKOM VOŽNJE, jedva je gledala u mobilni i u ekran televizora! A onda su joj lekari snimili mozak i zaprepastili se - nije bio samo u lobanji! 08:30
Odrasli AKO OVAJ NEOBIČAN MIRIS OSETITE U SVOM DAHU, ODMAH IDITE KOD LEKARA: To može biti znak opake bolesti i, ne, neće proći sam od sebe! 07:15
Vesti ŠTA SE DEŠAVA U TELU KADA JEDEMO ŠUNKU? Srbi je tamane tokom praznika, a stručnjaci ovo kažu o MESU koje se u nju stavlja! 20:15
Odrasli PRED POROĐAJ JE OSETILA 2 KLJUČNA SIMPTOMA RAKA PLUĆA: Kada se naglo pojavio i treći otišla je na skener i lekari su ugledali UŽAS u njenim grudima! 15:01
Odrasli JEZIVO UPOZORENJE LEKARA - KLJUČNI RANI ZNACI DEMENCIJE PRVO SE VIDE TOKOM KUPOVINE: Ako primetite osobu da radi ovo u marketu, odmah je sve jasno! 13:40
Odrasli DANIJELA PREŽIVLJAVA PAKAO ZBOG IMPLANTATA KOJI SU JOJ UGRADILI U RUKU: Ostala je delimično paralizovana, lekari 5 godina ne mogu da ga nađu! 17:30
Odrasli NAUČNICI TVRDE DA SU OTKRILI ŠTA TAČNO IZAZIVA DEMENCIJU! Revolucionarno - uskoro će moći da se zaustavi napredovanje ove strašne bolesti? 16:40