Odrasli MESAR OTKRIVA: JEDINO OVAKVO MLEVENO MESO SMETE DA KUPUJETE! Evo kako nas prodavci VARAJU godinama! 15:20
Odrasli 2 SIMPTOMA RAKA JAVILA SU MI SE TAČNO 2 GODINE PRE DIJAGNOZE: Ignorisala sam ih, a sada se borim za život - kod lekara sam otišla kada se pojavio treći znak! 13:55
Odrasli ISTOG DANA JE SAZNALA DA JE TRUDNA I DA IMA RAK: Na svet je donela malenu devojčicu i uputila joj je reči koje KIDAJU DUŠU, a onda sklopila oči! (VIDEO) 12:35
Odrasli UPALILA JE MIRISNE SVEĆE I ZASPALA: Ubrzo je počela da se guši i da gubi svest, osetila je pritisak u grudima, ali to nije bilo NAJGORE! 21:30
Odrasli AKO PRESKOČITE OVO PIĆE, VEĆE SU ŠANSE DA IZBEGNETE SRČANI I MOŽDANI UDAR: Posle 15 časova ZABORAVITE na ovaj napitak, tvrdi stručnjak 12:45
Odrasli DR TATJANA UPOZORAVA: U sezoni slava ljudi nisu ni svesni u kolikoj su opasnosti od šloga! Ovih 5 simptoma nikako ne treba ignorisati! 09:30
Prirodom do zdravlja VODA SA OVIM VOĆEM JE NAJBOLJI ČISTAČ JETRE, CREVA ĆE RADITI KAO SAT: Morate strogo da se pridržavate jednog pravila 08:30
Odrasli VEĆINA SRBA OVE TABLETE PIJE ZAJEDNO, A NE ZNAJU KOLIKO JE TO OPASNO: Ovo je lista onih koje NIKAKO ne treba uzimati u isto vreme! 07:05
Zanimljivosti TOM HENKS TVRDI DA JE 35. GODINA NAJTEŽA: Čuveni glumac otkriva šta se tada dešava svakom čoveku, zanemećete od ovih reči! 19:40
Odrasli PRVI SIMPTOM RAKA OSETILA SAM U VRATU I RAMENIMA, a drugi je bio očigledan nakon što sam jela! Vrhunac je usledio usred noći, ali to je bio tek početak NOĆNE MORE! 13:10
Odrasli JEDAN ZNAK DA VAM SE TELO GUŠI OD HOLESTEROLA VIDI SE NA OČIMA! Zovu ga tihi ubica, ali ovaj simptom je OČIGLEDAN! 10:40
Odrasli AKO NE MENJATE REDOVNO POSTELJINU, RIZIKUJETE ŽIVOT: Dramatičan apel vatrogasaca, ove stvari mogu da budu kobne! 07:01