Horoskop KAKVA SUDBINA ČEKA DONALDA TRAMPA?! Astrolozi predviđaju vrtlog promena, kako za njega, tako i za ceo svet - sledi i udar na zdravlje, koliko će vladati?! 13:15
Dete JA SAM MAJKA DEČAKA S AUTIZMOM I ZNAM ŠTA JE UZROK OVOG STANJA! Stariji sin mi je otkrio ISTINU! 08:30
Prirodom do zdravlja ANGELINA IMA 110 GODINA I OTKRIVA ŠTA URADI PRVO KADA USTANE: Mnogi se čude i tvrde kako to nije zdravo, ali ona misli drugačije! (FOTO) 06:50
Dijeta BILA SAM OČAJNA ZBOG DEBLJINE, BOLEO ME JE SVAKI DEO TELA: A onda sam u 55. godini neočekivano otkrila kako da smršam - za 12 nedelja izgubila sam 18kg! (FOTO) 17:50
Odrasli SRUČILA SE PRED SVIMA NA ROŠTILJU - tvrdila je da je dobro, ali iste noći je preminula! Zdravoj ženi nije bilo spasa, skrhan muž sad otkriva šta joj se desilo! 23:10
Odrasli POPIJTE OVAJ NAPITAK PRED SPAVANJE I IMAĆETE NIKAD MIRNIJU NOĆ - ujutru ćete odmah isprazniti creva i zaboraviti na zatvor! Utiče i na smanjenje holesterola! 20:40
Odrasli NAPIPALA SAM OVO U GRUDIMA I POMISLILA DA NIJE NIŠTA - zet me je ubedio da se testiram: Pogledao me je užasnuto i rekao "To je..." 18:10
Vesti VLADETA JEROTIĆ JE DAVNO OTKRIO KAKO NASTAJU SVE BOLESTI: Šest godina posle i dalje se priča o njegovim mudrim zaključcima 16:20
Odrasli ŠTA SE DESI S TELOM KAD SPAVATE U HLADNOJ SOBI? Konačno razrešena nedoumica da li je to zdravija opcija ili ne, možda se iznenadite! 07:05
Foto dana Kejt Midlton posetila pacijente obolele od raka i zahvalila se za podršku koju je od njih dobila tokom svoje bolesti. 16:11
Odrasli NAJSMRTONOSNIJI GINEKOLOŠKI RAK ODAJE SE OVIM ZNACIMA - svaka može da oboli zato OPREZNO! Prof. dr Pažin objasnio kako se leči 16:10