Odrasli SRCE MI JE DVAPUT STALO USRED OPERACIJE: Nisam sreo boga, video sam nešto šokantno na "onom svetu" - mnogi mi verovatno NEĆE VEROVATI! 12:59
Odrasli OVAJ ČAJ BLOKIRA BOLESTI I POMAŽE KOD VISOKOG HOLESTERA: Zbog neobičnog ukusa zovu ga čudo u šoljici 11:01
Odrasli OVAKO U STVARI POČINJE ALCHAJMEROVA BOLEST - nema veze s gubitkom pamćenja! Jedan simptom je nepodnošljiv, a 8 godina nakon pojave drugog dijagnostikuje se opako oboljenje! 07:29
Odrasli 10 MALIH SIGNALA VAM ŠALJE TELO SA PORUKOM DA NISTE ZDRAVI! Oni pokazuju da bolujete - jedan se javlja USRED NOĆI! 08:30
Odrasli AKO IMATE GLAVOBOLJU, ZABORAVITE NA SIR I ŠUNKU: Ovoga sigurno niste svesni - jedna namirnica je bukvalno okidač za jezivi simptom, a obožavamo je ZIMI! 07:30
Odrasli DOMAĆI ELIKSIR ČISTI CREVA KAO TAJFUN, SMANJUJE NADUTOST ZA TREN OKA, A PIJE SE SAMO OVIM DANIMA U NEDELJI: Napitak od samo tri sastojka sprema se nikad lakše! 06:50
Odrasli SPAVALA SAM S DEČKOM, A ONDA JE U MENI NEŠTO PUKLO: Osetila sam probadajući bol, a sve je postalo jezivo kad je stomak počeo nekontrolisano da mi RASTE! 16:17
Odrasli OVO JE SIMPTOM DA STE U RIZIKU OD PRERANE SMRTI: Oseća se SAMO kad jedete - zastrašujući rezultati novog istraživanja! 12:45
Odrasli DR NESTOROVIĆ OTKRIO JEZIVU ISTINU O GRIPU - samo ovako možemo pobediti opaki virus i to potpuno prirodno! A evo zašto treba da se klonimo tečnog sapuna! 09:39
Odrasli VELIKA NADA ZA OBOLELE OD RAKA: Naučnici otkrili okidač koji može da izleči bolesne ćelije! 06:15
Odrasli OVO STANJE JE OPASNO PO ŽIVOT, EFEKTI TRAJU 24 SATA: A sad je otkriveno i da povećava rizik od demencije! 23:15
Odrasli AKO OVO OSETITE POSLE TUŠIRANJA, MOŽDA IMATE TROMB: Ne smete ignorisati simptome guste krvi - može dovesti do infarkta i šloga! 19:30