Zanimljivosti BLUZA SKLIZNULA SA RAMENA I OTKRILA BUJNE OBLINE: Nina Badrić u zavodljivoj pozi pomutila pamet muškarcima, svi govore o njenim atributima (FOTO) 15:00
Zanimljivosti O OVOJ POZI MARIJANE MATEUS SVI PRIČAJU: Dekolte u prvom planu, a suknja nikad kraća, ovu fotografiju čuvala je u tajnosti (FOTO) 15:00
Zanimljivosti "NE ZNAM U ŠTA PRE DA GLEDAM": Marija Veljković mami uzdahe na društvenim mrežama, komentari se samo nižu! (FOTO) 16:00
Zanimljivosti KAKVE NOGE DANA IMA: Poznata glumica na pragu osme decenije oduzima dah, da li je realno da ovako dobro izgleda! (FOTO) 16:00
Zanimljivosti OVAJ DETALJ O MARIJI VELJKOVIĆ NIKO NIJE ZNAO: Voditeljka fotografijom otkrila zanimljivu informaciju o svom poreklu, ko bi rekao? (FOTO) 15:00
Zanimljivosti ANA KOKIĆ PROGOVORILA O SKIRIVENOJ LJUBAVI, PA PORUČILA: "Dosta mi je tugo moja, poziva sa tajnog broja!" (FOTO) 16:00
Zanimljivosti MARINA VISKOVIĆ VIŠE NE IZGLEDA OVAKO: Pevačica napravila drastičnu promenu o kojoj svi govore (FOTO) 18:30
Zanimljivosti MARIJA KILIBARDA NA KORAK DO BRAKA: "Imam nešto staro, nešto pozajmljeno, nešto novo i nešto plavo, SPREMNA SAM!" (FOTO) 19:00
Zanimljivosti SNAŽNA PORUKA DRAGANE MIĆALOVIĆ NIKOGA NIJE OSTAVILA RAVNODUŠNIM: "Gologruda je išla na vetrenjače, znala je unapred kako stvari stoje" (FOTO) 16:02
Zanimljivosti MARIJANA MATEUS ZABLISTALA NA VENČANJU NA AZURNOJ OBALI: Komplimenti stigli od Anastasije Ražnatović, Emine Jahović, Sanje Papić i mnogih drugih poznatih ličnosti! (FOTO) 12:09
Zanimljivosti SNEŽANA DAKIĆ OTKRILA TAJNE LUKSUZNOG KRUZERA: Voditeljka u nikad izazovnijem izdanju, a svima je zapao za oko jedan detalj (FOTO+VIDEO) 18:00
Zanimljivosti SANJA MARINKOVIĆ OBJAVILA SNIMAK SA VENČANJA: Do oltara hodala sva u crnom, da li je ovo primereno?(FOTO+VIDEO) 11:00