Zanimljivosti STARICA JE POKUŠAVALA DA PREĐE ULICU NA PEŠAČKOM PRELAZU: Niko nije hteo da joj stane, kola su prolazila u punoj brzini a onda je potez jednog bajkera raznežio javnost ( FOTO+VIDEO) 09:00
Ispovesti MAJA JE DOBILA POSEBAN POKLON OD BAKE ZA POLAZAK NA FAKULTET: Kada je videla šta je u kovertama nije mogla da suzdrži emocije, ovako nešto nije očekivala (VIDEO) 14:58
Roditeljstvo ĆERKA JOJ JE DALA DUKS, A ONDA JE UGLEDALA JEDAN DETALJ NA NJEMU: Par sekundi kasnije svi su plakali zbog porodičnog otkrića (FOTO+VIDEO) 14:00
Roditeljstvo UNUKA JE SVOJOJ BAKI SAOPŠTILA VESTI KOJE SU JE DOVELE DO SUZA: Sve je bilo spakovano u jednoj kutiji, žena je gledala u nju ne mogavši da sakrije emocije (VIDEO) 16:01
Ispovesti "ĆERKA SE PREUDALA I ODVELA MI UNUKE MILJAMA DALEKO": Reči ove bake izazvale su salve emocija na internetu (FOTO) 18:01
Zanimljivosti ZBOG SNIMKA OVE STARICE PLAČE CEO SVET: Ono što je mladić uradio nikoga nije ostavilo ravnodušnim (VIDEO) 20:01
Zanimljivosti TAJNA OVE HALJINE DIRNUĆE VAS DO SUZA: Starica je nemo gledala u scenu ispred sebe, nije ni slutila šta joj se spremalo(VIDEO) 15:05
Zanimljivosti ŽELELA JE DA NJENA BAKA PO SVAKU CENU BUDE NA NJENOM VENČANJU: Potez ove neveste raznežio je i najtvrđa srca, a onda je starica pogledala u mladu i desilo se čudo! (FOTO) 09:48
Zanimljivosti POJAVILI SU SE PRED NJOM I ČESTITALI JOJ ROĐENDAN NA NESVAKIDAŠNJI NAČIN: Baka ostala zatečena ovom scenom, a osmeh koji je podelila sa raspevanim momcima oduševio je ceo svet! (VIDEO) 15:00
Ispovesti NINA JE PITALA MAJKU DA JOJ PRIČUVA DETE, A USLEDILO JE VELIKO "NE": Ono što je ova baka tražila da bi bila sa svojim unučetom ostaviće vas bez teksta! 11:01
Roditeljstvo MOJ UNUK JE TRAŽIO SNAJI DA GA SPASI OD MENE: Baka je na ivici suza ispričala kroz šta prolazi, a onda su se u priču uključili i stručnjaci (FOTO) 09:50
Strast SRELA SAM POTPUNOG STRANCA DOK SAM VOZOM PUTOVALA KOD BAKE: Ono što me je pitao prenerazilo me je, ali sam pristala! 20:01