Zanimljivosti "NEĆU VRAT, HOĆU TETOVAŽU DOLE"! Za nevericu: Princ Hari ušao u salon za bodi art, pa spomenuo crtanje po intimnim delovima tela! (FOTO, VIDEO) 11:10
Zanimljivosti DOK SE UKRCAVALA U ČAMAC, OSTALA JE BEZ NOVČANIKA: Osam meseci kasnije na plaži ju je sačekalo iznenađenje (VIDEO) 16:30
Zanimljivosti MEGAN MARKL I PRINC HARI USLIKANI NA SKIJAŠKOJ STAZI: Njihovi izrazi lica sve govore (FOTO) 09:50
Zanimljivosti SMRZNUĆETE SE SAMO GLEDAJUĆI: Posle ove scene, nećete poželeti da posetite Kanadu, a kamoli da tamo živite! (VIDEO) 17:30
Roditeljstvo “NIKO NE VERUJE DA JE MOJA ĆERKA”: Zbog razlike u boji kože njeni bliznanci su uvek bila na meti osuda (FOTO+VIDEO) 16:00
Roditeljstvo OTKRILA JE BIZARNI RAZLOG ZBOG KOJEG JE PONOVO TRUDNA: Ova žena čeka treće dete, a njena ispovest izazvala je burne reakcije (VIDEO) 17:00
Brak i veze ONA VOLI MNOGO MLAĐE MUŠKARCE: Sandra je otkrila istinu o svom životu, a njen snimak govori više od reči! (VIDEO) 20:00
Roditeljstvo BILA JE SPREMNA ZA PUT SA TROMESEČNIM BLIZANCIMA, A ONDA JE ZAZVONIO TELEFON: U trenu se sve promenilo, a samohrana mama se našla na udaru zbog svoje dece (VIDEO) 12:00
Strast PRAVILO ŠEST MINUTA PROMENIĆE VAM ŽIVOT U KREVETU: Otkriveno je šta svima može da zavrti pamet čak i nakon godina krize u vezi! 21:01
Ispovesti KAŽU MI DA ME SEKUNDE DELE OD SRČANOG UDARA, A JA OVIM TELOM ZARAĐUJEM 45.000 DOLARA MESEČNO! Ova devojka nema problem da otkrije sve adute! (FOTO/VIDEO) 20:02
Roditeljstvo TRANSRODNI PROFESOR UZNEMIRIO I DECU I RODITELJE! Policajci čuvaju školu, a najnovija odluka obrazovne ustanove mnoge je zaprepastila! (FOTO, VIDEO) 17:05
Ispovesti ODMARAO JE NA KAUČU I UGLEDAO NEŠTO ČUDNO NA SATU! Pozvao je svoju devojku: Pakuj stvari, IDEMO ODAVDE! 12:00