Brak i veze MOJ MUŽ IMA 78 GODINA I TROSTRUKI BAJPAS ALI NE PRESTAJE DA ŠVRLJA SA STRANE: Poslednja prevara ju je zapanjila, nije mogla ni da sluti šta joj je priredio (FOTO) 19:08
Roditeljstvo NADA JE PUNIH 15 GODINA TRAŽILA SINA KOJI JE NA SILU ODVEDEN OD NJE: A onda je jednog dana na Fejsbuku slučajno ugledala fotografiju i zanemela od šoka, SVE VREME JE BIO TAMO! (FOTO/VIDEO) 13:05
Brak i veze MOJA SVEKRVA IMA KLJUČ NAŠEG STANA I RADI NEŠTO NEČUVENO: Jednog dana smo se vratili kući, sledila sam se od šoka kad sam shvatila šta se dešava! 19:05
Strast VRELA NASTAVNICA ISTORIJE ZAVODILA I UČENIKE I OČEVE: A onda je otkrila šta je krila ispod stroge profesorske uniforme! (FOTO/VIDEO) 19:01
Brak i veze BILA SAM U BRAKU SA ŽENOM, A DETE SAM DOBILA SA ANONIMNIM DONOROM SPERME: Pronašla sam ga 12 godina kasnije i pozvala, a onda se desilo čudo! (FOTO/VIDEO) 18:01
Zanimljivosti NATAŠA BEKVALAC BEZ DONJEG VEŠA: Pokazala bujne grudi i svaki detalj zavodljivog tela (FOTO) 10:00
Brak i veze OD 17. GODINE JE U INVALIDSKIM KOLICIMA, ALI SE NA DAN VENČANJA POJAVILA PRED OLTAROM I SVI SU ZARIDALI! Mladoženja se slomio od šoka, brisao je suze i gledao svoju nevestu! (FOTO/VIDEO) 12:03
Roditeljstvo IMA PETORO DECE OD RAZLIČITIH OČEVA: Jedno je dobila od donora koga je našla na Fejsbuku i život joj se pretvorio u dramu kakvu nije ni naslutila (FOTO) 17:01
Brak i veze NIKADA SE NE BIH UDALA ZA SRBINA, zgodni su i samo služe za jednu stvar, nisu materijal za brak! Ispovest jedne mlade žene izazvala haos! 18:01
Zanimljivosti ŠTA SE DESILO SANJI KUŽET? Na ulici je niko nije prepoznao, jedan komad garderobe je čak pozajmila od sina! (FOTO) 09:01
Brak i veze BILA JE S DEČKOM NA ROMANTIČNOM PUTOVANJU NA KRUZERU, a kada je on izašao iz kabine na kamerama je ugledala šok scenu! Stajao je tamo sa njom i uradio nešto nečuveno! (FOTO/VIDEO) 12:01