Strast NAKON JEDNE NOĆI PUNE STRASTI DOŠLA JE DO ŠOK OTKRIĆA: Njegove reči su je potpuno paralisale, ovome se nije nadala (FOTO) 20:00
Brak i veze MLADENCI SU SVE ISPLANIRALI, A ONDA JE KUCNUO ČAS DA SE IZNESE TORTA: Svi pogledi bili su usmereni ka devojkama koje su je nosile, u trenu su usledili vriska i plač (FOTO+VIDEO) 11:01
Zanimljivosti BILA JE NAJPOPULARNIJA MISICA BIVŠE JUGOSLAVIJE, A ZBOG PRETNJI DA ĆE JOJ OTETI SINA NAPUSTILA ZEMLJU: Evo kako danas izgleda BILJANA RISTIĆ (FOTO+VIDEO) 09:01
Strast ATRAKTIVNA KONOBARICA OTKRILA ŠTA JOJ JE JEDNA ŽENA TRAŽILA USRED RESTORANA: Ovakvo nešto u životu nije čula, jel moguće da se to desilo? (FOTO+VIDEO) 19:00
Brak i veze NIJE JOJ SE SVIDELA VENČANICA KOJU JE KUPILA, PA JE NARUČILA DRUGU PUTEM INTERNETA: Par dana pred svadbu stigla joj je pošiljka, ono što je u njoj videla ostavilo ju je bez teksta (VIDEO) 09:02
Strast NE PRESTAJE DA MISLI NA VRELU AFERU: "Posle venčanja izdržao sam samo tri meseca a onda sam morao da pozovem nju!" 20:00
Roditeljstvo GABI JE OSTALA TRUDNA I NA ZAHTEV MUŽA DALA OTKAZ A DOBILA KUĆU: "Ne bih rađala besplatno, ja to zovem naknadom za porođaj!" (FOTO+VIDEO) 16:00
Strast DEVOJKA SVAKI PUT ZAPOČINJE SVAĐU ZATO ŠTO GA JE UHVATILA DA GLEDA FILMOVE ZA ODRASLE: Međutim, ono što ona radi je mnogo gore! 19:00
Psihologija BLIŽI VAM SE VENČANJE, DA LI STE ODABRALE PRAVU HALJINU? Evo šta izbor venčanice govori o vama! (FOTO) 12:00
Brak i veze VEROVALA MU JE KAD JOJ JE REKAO DA MORA U SIGURNU KUĆU: Otrežnjenje je usledilo nakon što je prepoznala muža kao mladoženju na venčanju druge žene (FOTO) 18:00
Ispovesti DECENIJAMA JE BILA ZAPOSTAVLJENA U BRAKU PA JE REŠILA DA UDOVOLJI SEBI: "Muž mi se smeje u lice, govori mi da sam jadnica a život mi je uništio!" 18:00
Horoskop OPREZ SA NOVCEM NAREDNE NEDELJE POSEBNO AKO IMATE KREDIT: Jedan znak očekuju tekstonske promene a ključna će biti podrška prijatelja! 16:00