Brak i veze NAVEO JE SUPRUZI SPISAK RAZLOGA ZBOG KOJIH JE ODBIJALA INTIMNE ODNOSE SA NJIM: Ženi od smeha krenule suze na oči, kada je čula sopstvene izgovore! (FOTO+VIDEO) 18:06
Brak i veze OKONČALA JE PRIJATELJSTVO SA DRUGARICOM ZBOG DEČKA: Ovaj snimak pogledalo je 4 miliona ljudi, da li biste vi ovo oprostili? (FOTO+VIDEO) 21:01
Brak i veze MLADOŽENJA JE PRED SVIM GOSTIMA ZAGNJURIO POD SUPRUGINU SUKNJU: Ono što je mladin otac uradio izazvalo je pravu pometnju (VIDEO) 19:05
Brak i veze LOPOV JE DEVOJCI PRIŠAO S LEĐA I OTEO JOJ TAŠNU: Ona se lavovski borila, a onda je usledio preokret kome se niko nije nadao! (FOTO+VIDEO) 09:01
Ispovesti "MOJ SUPRUG JE OTIŠAO SA DRUGOM ŽENOM SA NAŠEG VENČANJA": Ona već danima plače, on preti razvodom, a kraj drame se ni ne nazire! (FOTO) 19:00
Telo "DA LI MISLIŠ DA RAĐAM DECU BESPLATNO?": Od supruga je tražila novac za svaki porođaj, bićete u neverici kad vidite na šta ga je potrošila (VIDEO) 11:02
Strast POSLE DVE GODINE PAUZE POMIRILA SE SA BIVŠIM: "Ono što zahteva od mene tokom intimnih odnosa je prevazišlo sve mere!" 21:00
Strast ZAŠTO SU INTIMNI ODNOSI SA PARTNEROM BOLJI U HOTELU NEGO KOD KUĆE: To nije nimalo slučajno, a stručnjaci otkrivaju razlog (FOTO) 20:00
Psihologija UKOLIKO OD PARTNERA ČUJETE OVAKVU "IZJAVU LJUBAVI" BEŽITE GLAVOM BEZ OBZIRA: Psiholozi smatraju da je ova rečenica toksična! 20:00
Brak i veze UPOZNAO JE 22 GODINE STARIJU ŽENU I ODMAH SE ZALJUBIO: "Ne smeta mi što je njen sin 3 godine mlađi od mene, savršeno se slažemo!" (VIDEO) 18:00
Brak i veze ZABAVLJALA SE NA ROĐENDANU, A KADA JE STIGLA TORTA SVI SU ZANEMELI: Devojka je uzela nož i krenula da je probada, "krv" se slivala na sve strane (VIDEO) 08:53
Brak i veze ZATEKLA JE BRINETU KAKO LEŽI U KREVETU PREKO NJENOG DEČKA: Skočila je na njih, još veći šok je usledio kada je videla ko je ispod pokrivača (FOTO+VIDEO) 19:00