Strast OVO SU DANI KADA SU ŽENE NAJRASPOLOŽENIJE ZA INTIMU: Istraživanja pokazuju da im je tada libido na vrhuncu! (FOTO) 19:02
Brak i veze DVE GODINE NOSILA JE OGRLICU KOJU JOJ JE DEČKO POKLONIO: Kada je otkrila kakvu tajnu krije nije mogla da zaustavi suze (VIDEO) 18:00
Zanimljivosti DANIJELA SE PRESELILA SA PORODICOM U DUBAI: Otkrila je da postoji velika tajna koju vam niko ne govori, sve dok ne odete da živite tamo! (FOTO) 10:00
Strast UPOZNALA JE 18 GODINA STARIJEG MUŠKARCA I ODMAH SE ZALJUBILA: Otrežnjenje je usledio kad joj je saopštio istinu o svom braku! (FOTO) 21:00
Ispovesti POSLE 11 GODINA SAZNAO JE ISTINU O SINU: Partnerka ga je lagala, istina je bila mnogo gora nego što je sumnjao! 21:00
Brak i veze PLANIRALA JE PROSLAVU ROĐENDANA SVOG DEČKA: Usledilo je šokantno otkriće i razočarenje kad ga je pozvala! (FOTO+VIDEO) 18:00
Ispovesti UŠLA JE U AFERU SA SUPRUGOVIM NAJBOLJIM DRUGOM: "Mislila sam da oseća što i ja, a onda mi je saopštio odluku od koje sam zanemela!" 21:00
Brak i veze BILA JE RAZDVOJENA OD SUPRUGA 7 MESECI TOKOM TRUDNOĆE: Tik pred porođaj saznala je vesti o svom vojniku zbog koje ceo internet plače (VIDEO) 18:02
Strast DA LI ZNATE KOJA SU 3 ELEMENTA ZA VRHUNSKO UŽIVANJE U KREVETU: Studija otkriva koji su preduslovi za nezaboravan intimni odnos! (FOTO) 21:00
Ispovesti KRUŽILE SU GLASINE DA NJEN MUŽ IMA AFERU: "Kada je otišao na tuširanje, uzela sam mu telefon i zapanjila se onim što sam u njemu našla!" 20:00
Ispovesti DEČKO JE POLJUBIO I OTIŠAO U PRODAVNICU: Dva sata kasnije stigla joj je šokantna poruka zbog koje se zaledila! (VIDEO) 09:00
Ispovesti OTIŠLE SU NA ŽURKU I POPILE KOJU ČAŠICU VIŠE: "Devojka je sve vreme bila pored mene i opet je uspela da me prevari" 21:00