Strast POZVAO SAM MASERKU, A ONA JE URADILA ONO ČEMU SE NISAM NADAO: Otad mi nedeljno izvlači pravo bogatstvo, ne znam kako da odolim! 21:01
Zanimljivosti OPASNA IGRA KRALJA ČARLSA III! Nije Megan Markl, otkriven je pravi razlog njegovog razdora sa Harijem, ali i Vilijamom! 13:01
Strast ZANOSNA PLAVUŠA "SRUŠILA" INTERNET! Muškarci joj plaćaju i ne žale i to nakon filma koji ju je vinuo u nebesa, a od cifre koju zarađuje zavrteće vam se u glavi (FOTO) 10:01
Psihologija DA LI NOVAC KUPUJE SREĆU? Naučnici dobili odgovor na večitu dilemu, a mnogi će se iznenaditi tvrdnjama koje su otkrivene! 13:00
Ispovesti MUŠKARCI VOLE DA ME VEZUJU I BIČUJU, OD TOGA ZARAĐUJEM STOTINE DOLARA! Kejti otkriva tamnu stranu posla kojim se bavi, jedna stvar je posebno bizarna! (FOTO) 21:01
Ispovesti ZALJUBILA SAM SE U ČUVENOG FUDBALERA, OBASIPAO ME JE PAŽNJOM, a onda sam saznala kobnu istinu: Tvrdio je da su ga oteli, nisam imala izbora osim da uradim jedno! (VIDEO) 11:02
Ispovesti MISLILA SAM DA SAM SRELA ČOVEKA SVOJIH SNOVA PREKO APLIKACIJE ZA UPOZNAVANJE: Njegova bolesna igra me je u potpunosti slomila 17:01
Horoskop VELIKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Pomračenje Meseca donosi buru, ovim znacima život će se promeniti iz korena! 08:01
Ispovesti NASLEDILA JE NA DESETINE MILIONA DOLARA, ALI IH NE ŽELI! Ova mlada žena donela je zaprepašćujuću odluku i to iz samo jednog razloga! (VIDEO) 17:05
Zanimljivosti FUDBALER IZ ZATVORA POSTAO ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE! Njegova priča mnoge je zgrozila, otkrio je surove detalje i na šta je bio primoran tokom prvog snimanja (VIDEO) 15:01
Zanimljivosti ŠOKANTNA ODLUKA ANĐELINE DŽOLI DA DECU OSTAVI BEZ SVEGA! Glumica milione dolara daje samo njemu! (FOTO) 18:30
Brak i veze DA LI JE OVO NAJSKUPLJA SVADBA U ISTORIJI, mladoj napravljena haljina od zlata i novčanica?! Koliko su tek dobili muzičari, a sam kraj snimka će vas zaprepastiti! (FOTO/VIDEO) 14:16