Citat dana Meni nije potreban prijatelj koji se u svemu slaže i na sve klima glavom, jer to isto moja senka može da uradi još mnogo bolje. 21:27
Citat dana Što ste stariji, sve krhkije shvatate život. Mislim da je to dobra motivacija za radosno ustajanje iz kreveta svaki dan. 20:33
Citat dana Novac su brojevi, a brojevi nemaju kraja. Ako ti treba novac za sreću, tvoja potraga za srećom nikada neće prestati. 15:20
Citat dana Bogatstvo koje se gubi može se ponovo steći; ono što se izgubi unutar nas, to je izgubljeno zauvek. 17:35
Citat dana Tajna sreće, koju vidite, ne nalazi se u traženju više, već u razvoju sposobnosti za uživanje u manjem. 14:47
Citat dana Tokom života ljudi će te izluđivati i loše se ponašati prema tebi. Dopusti Bogu da se pozabavi stvarima koje čine, jer će mržnja u tvom srcu pojesti i tebe. 14:56
Citat dana Ljubav je vatra, da. Ali nikad ne znate hoće li vam zagrejati srce ili zapaliti kuću. 19:26
Citat dana Smrt i život su jedno, a univerzum je njihova večna rekombinacija. U takvom univerzumu biti živ ili mrtav zapravo je isto. 01:29
Citat dana Jednom ti se učini da si nekome sve, pa vidiš da nisi. Posle kada vidiš da nekome i jesi sve, strah te je da ti se samo učinilo. 15:48