Zanimljivosti ČUVENI GLUMAC NE TRPI PROVOKACIJE: Na pitanje o slavnoj supruzi poslao je jasnu poruku u samo 4 reči 16:45
Brak i veze MOJ OTAC GA JE MRZEO I VREĐAO GA: Nataša ima 20 godina starijeg dečka i evo šta je najviše muči 14:06
Brak i veze BRAČNI PAR JE LEGAO DA SPAVA, A ONDA SE ZAČULO MUKANJE KRAVA: Suprug je skočio iz kreveta kao oparen i ostao zatečen onim što radi njegova supruga! (VIDEO) 09:01
Brak i veze O SNIMKU OVOG VREMEŠNOG PARA PRIČA 4 MILIONA LJUDI: Pogledajte šta je deka uradio usred restorana, ulepšaće vam dan (VIDEO) 10:40
Ispovesti NE DAM ŽENI DA SE UPIŠE KAO VLASNIK KUĆE, JA JE PLAĆAM: Muškarac šokirao javnost izjavom, smatra da njegova supruga nema prava jer je domaćica 19:35
Ispovesti "SLUČAJNO SAM UZELA TELEFON SVOGA DEČKA I OTKRILA JEZIVE SNIMKE": Afere su se samo nizale, sledio je šok za šokom! (FOTO) 21:00
Brak i veze ZAUSTAVIO JE NA ULICI STARIJI BRAČNI PAR: Savet koji je dobio od njih vredniji je od zlata! (FOTO+VIDEO) 19:42
Brak i veze "U BRAKU SAM 19 GODINA, A NIKAD NISAM SPAVALA SA MUŽEM": Žena tvrdi da u tome leži tajna uspešnog partnerstva (FOTO) 20:20
Ostali ljubimci BRAČNI PAR JE PRONAŠAO NEOBIČNO STVORENJE U DVORIŠTU: Nisu ni sanjali da će iz njega izrasti ova životinja! (VIDEO) 12:10
Brak i veze "TO NIJE LJUBAV, TO JE ZNAK UPOZORENJA": Potez ovog muškrca izazvao je burnu debatu na internetu, svi su šokirani time šta je uradio 13:15