Brak i veze SAMO NE ON, KAD SAM OTKRIO S KIM JE U VEZI MOJA BIVŠA, SRCE MI JE PREPUKLO: Koliko dugo su OVO radili meni iza leđa? 22:30
Strast ŽIVOT ĆE VAM SE ZGADITI KAD ČUJETE ZBOG ČEGA SU LJUDI POČELI DA SE LJUBE! I ne, poljubac nema nikakve veze sa ljubavlju 20:30
Strast REKLA JE DA JE SPAVALA SA 6 MUŠKARACA, PA JE PRIZNALA KOJI JE PRAVI BROJ, I JA SAM UVENUO: Ne mogu da se oporavim od šoka 22:01
Horoskop PREKRETNICA ZA LAVOVE, DEVICE NA PUTU USPEHA: Samo jedan znak čeka TAJNA ljubav - novi nedeljni horoskop! 16:01
Horoskop MARS JE U RAKU, A BRAKOVI I PORODICE SU NAJUGROŽENIJE: Ovaj muškarac će pre biti u kafani, nego kod kuće! 07:01
Ispovesti "ŠEĆERNI TATICA" ME OBASIPAO LUKSUZOM: Danas se sve obrnulo - zbog ovoga ona plaća svog 30 godina starijeg ljubavnika! 13:05
Vesti PET DECENIJA NIJE ZNAO DA POSTOJE, A ONDA JE USLEDIO DIRLJIV SUSRET: Brat pronašao sestre - nećete ostati imuni (VIDEO) 12:00
Zanimljivosti KAKO JELENA PODNOSI KADA NOVAK ĐOKOVIĆ GUBI: Zbog ovih suza bi i kamen zaplakao, "drži se legendo!" 08:03
Horoskop PRED NAMA JE NEDELJA PREOKRETA NA SVIM POLJIMA: Bujica emocija i novi početak, rešite se starih dugova 16:03
Ispovesti ODRASLA SAM U HRANITELJSKOJ PORODICI: Posle 20 godina im je poslala pismo i otkrila bolne emocije i rane na duši 08:20
Horoskop 3 ZNAKA SU NA UDARU U DRUGOJ POLOVINI MAJA: Novčanik ili srce - ne zna se šta će više pući! 06:45
Zanimljivosti SCENA KOJA SLAMA SRCA: Dečak je zastao pred vratima, a onda se potpuno slomio kada je video ko je ispred njega (VIDEO) 17:50