Ispovesti FOTOGRAFISAO SAM ROĐENU SESTRU SVOJE DEVOJKE: "Skinula se u bikini i opčinila me, sada mi javlja da je trudna i ono što planira sa detetom me je šokiralo" 21:00
Strast NE PRESTAJE DA MISLI NA VRELU AFERU: "Posle venčanja izdržao sam samo tri meseca a onda sam morao da pozovem nju!" 22:00
Strast MAŠTAM O KOLEGI SA POSLA, DA LI JE U REDU DA PREVARIM MUŽA SA NJIM? Ispovest jedne žene podigla je buru na internetu, kada je otkrila detalje svi su zanemeli (FOTO) 22:00
Ispovesti UPUSTILA SE U AVANTURU SA ŠEFOM NE SLUTEĆI ŠTA JE ČEKA: Kada je pokušala da ga ostavi uradio joj je nešto nezamislivo, sada je u sve umešan još jedan muškarac (FOTO) 22:01
Ispovesti IVAN JE PRONAŠAO EKSPLICITNE PORUKE I SLIKE U TELEFONU SVOJE ŽENE: Zanemeo je od šoka, pa konačno izustio: "Svi će da saznaju šta radi naš sveštenik"! 14:01
Zanimljivosti SKINUO SE LEONARDO DIKAPRIO I ZAPREPASTIO FANOVE: Ovim telom je čuveni glumac zaveo svetske lepotice! (FOTO/VIDEO) 20:01
Ispovesti ROĐAKA JE ZVALA MOG MUŽA DA JOJ RENOVIRA STAN, a on se odjednom jedan ceo dan nije pojavio kod kuće! Ona je ubrzo došla s vestima zbog kojih sam se sledila, izjeda me sumnja! 22:01
Ispovesti RADILA SAM S LJUBAVNIKOM I NJEGOVOM ŽENOM U ISTOJ FIRMI: A onda je ona saznala za nas i usledilo je nešto što nisam mogla ni da sanjam! 22:01
Strast DOK JE GLEDALA PORODIČNI ALBUM, SHVATILA JE ŠOKANTNU ISTINU O SVOM DEČKU! A onda je usledilo još jedno saznanje koje ju je potpuno slomilo: "Roditelji su me lagali 19 godina"! 17:01
Zanimljivosti PROCURILA SLIKA RAZGOLIĆENE KAMILE, MONARHIJA U ŠOKU, ŠTA TO DRŽI U RUKAMA?! Buduća vladarka moćne kraljevine bi ovu fotografiju najradije spalila! (FOTO) 11:24
Ispovesti BIO JE PRESREĆAN ZBOG ROĐENJA ĆERKE, A ONDA SU POČELE DA SE DEŠAVAJU ČUDNE STVARI: Kada je sreo lokalnog šankera ostvarile su mu se najmračnije slutnje! 22:01
Strast SPAVALA SAM SA DEČKOM NAJBOLJE PRIJATELJICE: Mislila sam da sam posebna, ali onda sam saznala šokantnu istinu o njemu! 21:01