Roditeljstvo GOVOR OVOG OCA NA ĆERKINOM VENČANJU SVIMA NATERAO SUZE NA OČI: Za zeta je imao samo jednu poruku, o ovoj sceni svi pričaju (FOTO+VIDEO) 11:01
Roditeljstvo ISMEVALI SU JE ŠTO JE RODILA DETE SA 43 GODINE: Ova majka je godinama trpela prekorne poglede i komentare, ali gest koji je učinila posle pet godina svima je zapušio usta (FOTO) 12:00
Brak i veze NA ULICI SU SLUČAJNO SRELI PAR KOJI JE U BRAKU 43 GODINE: "U ovome je tajna naše duge ljubavi, imamo jedan nedeljni ritual zbog koga nas mnogi osuđuju, ali ne marimo za to!" (FOTO+VIDEO) 17:00
Mace BEBA JE BEZBRIŽNO SPAVALA KADA JOJ JE PRIŠLA MAČKA: Emotivna scena koja je mnoge raznežila komentari su se samo nizali! (FOTO+VIDEO) 09:01
Roditeljstvo DADILJA DECE BOGATAŠA OTKRILA KAKO ZAPRAVO IZGLEDA NJEN RADNI DAN: Na onome šta radi kada deca odu na spavanje pozavidele bi joj sve majke! (VIDEO) 17:00
Roditeljstvo MAJKA JE OSTAVILA DECU SAME U SOBI: Kada se vratila zatekla je scenu pred kojom je zanemela (VIDEO) 11:00
Ispovesti POZAJMIO JE ĆERKIN TELEFON I OSTAO U ŠOKU: "Moja devojčica ima samo 14 godina, dotuklo me je kad sam shvatio šta radi!" 19:00
Brak i veze SUPRUGA MU JE PREMINULA NA NJEGOV ROĐENDAN: Ni u čemu nije mogao da pronađe utehu, a onda je od dece dobio poklon koji ga je ganuo do suza (FOTO+VIDEO) 09:52
Roditeljstvo ĆERKA JOJ JE DALA DUKS, A ONDA JE UGLEDALA JEDAN DETALJ NA NJEMU: Par sekundi kasnije svi su plakali zbog porodičnog otkrića (FOTO+VIDEO) 14:00
Zanimljivosti KORTNI KARDAŠIJAN IMALA HITNU OPERACIJU FETUSA, BEBI JE BIO UGROŽEN ŽIVOT: "Ranije sam imala tri veoma lake trudnoće, uopšte nisam bila spremna sada na ovaj strah!" (FOTO+VIDEO) 21:21
Strast PRVI PUT SE SKINULA PRED KAMERAMA SA 19 GODINA: Sada ima 30 i zarađuje 40.000 dolara mesečno evo šta muškarci od nje najčešće traže (FOTO+VIDEO) 20:00
Roditeljstvo DOK JE DEVOJČICA PORED NJE STAJALA KAO UKOPANA, ONA JE UKRALA ŠOU: Snimak izazvao salve smeha, probajte da ostanete ozbiljni! (FOTO+VIDEO) 10:53