Zanimljivosti PEVAČICA SE HVALILA ORALNIM UMEĆEM, PA OBJAVILA EKSPLICITNU FOTKU IZ KADE! Britni Spirs je sad stvarno preterala, fanovi traže pomoć! (FOTO) 12:09
Zanimljivosti LJUDI ZAPANJENI KOLIKO SNEŽANA DAKIĆ IMA GODINA: Objavila je razgolićenu fotografiju s plaže, ređali su se identični komentari (FOTO) 14:20
Zanimljivosti STARIJI MUŠKARAC NE MOŽE DA ZADOVOLJI ŽENU, TREBA MI FRAJER OD 40 GODINA: Ruška Jakić otkrila šta želi od partnera, pa pomenula i porodicu! 10:01
VIP saveti OVAJ SIMPTOM NIKAD NEMOJTE DA IGNORIŠETE, ON JASNO UKAZUJE NA RAK! Glumica je godinu dana gledala nešto na svom vratu i nije reagovala! (FOTO) 11:01
Zanimljivosti Najstarija manekenka POZIRALA NAGA U 91. GODINI! Karmen je danas modna ikona, a nekada nije imala ni za autobusku kartu! (FOTO) 12:30
Zanimljivosti HARI NIJE NI ZNAO DA MU JE UMRLA BABA? Nove skandalozne tvrdnje o britanskoj kraljevskoj porodici! 17:00
Zanimljivosti ĆERKA HARISA DŽINOVIĆA BEZ BRUSA POZIRALA ISPRED KUĆE! Dočekali je jezivi komentari na mrežama! (VIDEO) 10:35
VIP saveti NE ZNAM NA KOGA LIČE MOJA DECA! Jelena Đoković nikad iskrenija: Ćerka mi se već šminka, teška srca sam to prihvatila! 09:05
VIP saveti Slavna glumica otkrila svoju tajnu: Lidija Vukićević OVAKO ODRŽAVA VITKU LINIJU (FOTO) 10:00
VIP saveti KIM BESINDŽER I SELMA HAJEK SE NE UMIVAJU: Slavne glumice su zbog toga tako mladolike, evo i zašto! 07:56