Roditeljstvo DEVOJČICA KOJA JE BILA NA IVICI SUZA, STAJALA JE NA SCENI KAO UKOPANA: Samo jedno lice koje je videla u publici promenilo je sve! (FOTO+VIDEO) 20:00
Roditeljstvo STAJALA JE NA KASI SA ĆERKOM U NARUČJU: Nepoznata žena joj je tražila dete, usledila je panika kad je shvatila šta je uradila! (FOTO+VIDEO) 11:00
Roditeljstvo "IMAM DVOJE DECE, ALI ĆU SAMO JEDNOM KUPITI BOŽIĆNI POKLON" : Ova mama ističe da nema omiljenu ćerku, ali smatra da drugoj nije potrebno ništa! (FOTO+VIDEO) 20:00
Roditeljstvo PRIPITI TATA OSTAVIO JE SINU NOVAC ISPOD JASTUKA: Mališan je bio oduševljen poklonom Zubić vile, a otac je prestao da pije! (FOTO+VIDEO) 09:02
Roditeljstvo DA LI BISTE ZAPOSLILI OVAKVU DADILJU: Svakodnevno kasni, rovari po frižideru i ispija koktele dok čuva mališane, a za to je papreno plaćena! (VIDEO) 13:00
Roditeljstvo DEVOJČICA U KOSTIMU KUVARICE DOŠLA KOD MAME PO PORUDŽBINU: Zbog njenog odgovora milioni ljudi plaču od smeha! (VIDEO) 09:00
Roditeljstvo OTAC PREDRAG POPOVIĆ REKAO SUROVU ISTINU O VASPITANJU DECE: "Možete da ih upropastite na dva najgora načina, ovo je najpogubnije" (FOTO+VIDEO) 10:02
Roditeljstvo OVAKO IZGLEDA BITI SAMOHRANI RODITELJ, ČAK I U BRAKU: "Upravo zbog ove scene žene ostavljaju muževe!" (FOTO+VIDEO) 10:01
Roditeljstvo SNIMALA JE NAG TRUDNIČKI STOMAK DO SAMOG POROĐAJA: "Čak mi je i porodica rekla da me je pauzirala na društvenim mrežama zbog toga, a evo šta sam im odgovorila!" (VIDEO) 15:01
Roditeljstvo ŽENA SE DRUGI PUT UDAVALA, A SVEČANI GOVOR ODRŽALA JE NJENA ĆERKICA: Nakon reči ove devojčice svi su plakali, niko nije ni naslutio šta će izgovoriti (VIDEO) 16:02
Roditeljstvo MAMA PRED POROĐAJ OBJAVILA SNIMAK BEBINE ZAIGRANOSTI U STOMAKU! Scena je otopila srca mnogih i naterala suze na oči ženama! 14:02