Roditeljstvo "STARIJU ĆERKU TERAM DA RADI SVE U KUĆI, A MLAĐU NIŠTA": Mamu osudili da je pristrasna, ona se ovako brani 13:03
Zanimljivosti SLAVNI VATERPOLISTA IMAO JE IDILIČAN BRAK, A ONDA JE OPAKA BOLEST ODNELA NJEGOVU SUPRUGU: Veru u ljubav vratila mu je njena prijateljica 18:10
Roditeljstvo "MRZIM ŠTO SAM MAMA, TO NIKOME NE BIH PREPORUČILA": Priznanje ove žene izazvalo je haos na društvenim mrežama (VIDEO) 11:00
Roditeljstvo SNIMAK KOJI TERA SUZE NA OČI: Majka je posle tri godine videla svoje ćerke i nije mogla da ih pusti iz zagrljaja! (VIDEO) 16:01
Roditeljstvo SCENA KOJA JE RASPLAKALA MILIONE LJUDI: Tata u invalidskim kolicima rešio je da obraduje ćerke, ono što je uradio sve je ostavilo bez reči! (FOTO+VIDEO) 11:00
Roditeljstvo "IMAM DVOJE DECE, ALI ĆU SAMO JEDNOM KUPITI BOŽIĆNI POKLON" : Ova mama ističe da nema omiljenu ćerku, ali smatra da drugoj nije potrebno ništa! (FOTO+VIDEO) 21:00
Zanimljivosti EMILI JE ŽENA PILOT NA UDARU PREDRASUDA: "Moj rođeni otac je sumnjao u mene, ali sam našla muža koji me razume i gaji našu decu!" (FOTO) 19:00
Roditeljstvo GODINAMA NISU VIDELE OČEVE: Emotivan susret dece sa svojim roditeljima rasplakao je ceo svet (VIDEO) 17:00
Roditeljstvo KUPIO JE OGROMAN TELEVIZOR KAKO BI UŽIVAO U FUDBALU: Ništa nije išlo po planu, pa je završio sedeći na podu a utakmicu je pratio na tabletu! (FOTO+VIDEO) 19:01
Zanimljivosti „VISOKE ŠTIKLE NISU ZA DECU KAKO HODA U TOME“: Tamara Eklston na udaru žestokih kritika zbog izbora obuće ćerke Sofije, komentari se samo nižu (FOTO) 12:01
Ispovesti ISPOVEST STJUARDESE KOJA JE IMALA AFERU SA OŽENJENIM: "Njegova žena nas je uhvatila na delu, vrištala je i plakala, bojim se posledica!" 21:01
Roditeljstvo MAMA JE POTRAŽILA ĆERKE I NIGDE NIJE MOGLA DA IH PRONAĐE: Probudila je supruga da ga pita gde su, a ono što je on uradio izazvalo je burnu raspravu na internetu(FOTO+VIDEO) 17:00