Zanimljivosti MAJMUN JE OTEO TELEFON I POBEGAO NA KROV: Kad je video šta je grupa ljudi potom uradila odlučio se na neočekivan potez (VIDEO) 09:01
Brak i veze USRED VOŽNJE JE IZGOVORILA REČENICU ZBOG KOJE JE DEČKO UMALO ZAPLAKAO: Ovome se niko nije nadao (VIDEO) 21:00
Zanimljivosti DONEO JE BRATU TORTU ZA ROĐENDAN: Kad je slavljenik ugasio svećicu, usledio je neočekivani gest (VIDEO) 09:00
Zanimljivosti U LEPRŠAVOJ HALJINI JE DOŠLA NA BENZINSKU PUMPU: Dok je točila gorivo slučajno je priredila golišavi šou koji se i danas prepričava na mrežama!(FOTO+VIDEO) 11:00
Zanimljivosti SNIMALA JE I ZADIRKIVALA BRATA ZBOG PRANJA SUDOVA: U deliću sekunde usledio je veleobrt koji sestra nije očekivala! (VIDEO) 10:01
Zanimljivosti OTIŠLA JE NA PRVI SASTANAK U HALJINI ZA KOJU JE SMATRALA DA JE SAVRŠENA: "Kad sam došla kući, videla sam koliko sam se izblamirala!" (VIDEO) 19:00
Zanimljivosti STAO JE PRED KAMERE I POČEO DA HVALI SEBE I FIRMU: Ovakvim reakcijama koleginica se nije nadao! (VIDEO) 18:00
Roditeljstvo TATA JE TELEFONIRAO, A DECA SU SE IGRALA U SOBI PORED: Zbog scene koja se odigrala pred njegovim očima bio je u totalnoj neverici! (VIDEO) 16:00
Zanimljivosti UŽIVALA JE U RESTORANU U PARIZU: Zapanjila se kad je ugledala miša, a onda je uradila nešto što niko nije očekivao! (VIDEO) 15:01
Zanimljivosti OBUO JE ŠTIKLE, ŽELEĆI DA VIDI MAJČINU REAKCIJU: Tiktoker ostao šokiran, ovako nešto nije očekivao! (VIDEO) 10:00
Roditeljstvo URNEBESNA REAKCIJA BEBE NA OČEVU FRIZURU: Tata u šoku jer nije očekivao ovakvo ponašanje svog sina! (VIDEO) 12:00
Brak i veze REŠIO JE DA NA NEOBIČAN NAČIN OSVOJI DEVOJKU: Ljudi u metrou su u šoku gledali šta radi ovaj muškarac, niko nije mogao da skloni pogled sa njih dvoje! (VIDEO) 10:20