Zanimljivosti VODITELJKA POKAZALA NAJBOLJE NOGE SRBIJE: U providnoj i ultrakratkoj haljini je bila zvezda prvog reda na modnoj reviji 17:05
Zanimljivosti TAMARA VUČIĆ U IZDANJU OD KOG ZASTAJE DAH: Moćan crni komplet i crveni karmin su dobitna kombinacija! 15:35
Moda Ines Janković predstavila novu kolekciju CONTRAST: Spoj klasične elegancije i modernog stila 18:13
Zanimljivosti DANIJELA DIMITROVSKA KAO VATRENA CRVENOKOSA U PROVIDNOJ MAJICI BEZ GRUDNJAKA: "Ova žena je kameleon, bravo dušo!" (FOTO) 09:50
Zanimljivosti SOFIJA MILOŠEVIĆ POKAZALA VIŠE NEGO IKADA NA NEDELJI MODE U MILANU: Dekolte na izvol'te i poza koja otkriva sve! (FOTO+VIDEO) 20:30
Telo KO KAŽE DA JE VELIČINA BITNA? Ove lepotice su postale mame i ponosno pozirale u donjem vešu! (FOTO+VIDEO) 19:50
Moda ZBOG OVE VENČANICE ĆE VAM ZASTATI DAH: Svaki pogled na nju učiniće da se iznova zaljubite (VIDEO) 12:20
Zanimljivosti MONIKA BELUČI PROŠETALA CRVENIM TEPIHOM: Ljudi šokirani kad su je videli, tvrde da je nemoguće da tako izgleda! (FOTO+VIDEO) 10:40
Moda REVIJA KOJA JE ŠOKIRALA SVE! Fijasko za fijaskom među modelima, gledaoci u neverici posmatrali dramatične scene (VIDEO) 14:01
Moda MODA ILI NOĆNA MORA? Gledaoci zaprepašćeni šta su videli na otvaranju Njujorške nedelje mode, ovo je stvarno pomerilo granice, manekeni su lajali i groktali?! (FOTO/VIDEO) 12:44
Zanimljivosti KAJLI DŽENER NA HALJINI PONELA GLAVU LAVA: Rijaliti zvezda zgrozila javnost, propagira ubijanje životinja! (FOTO) 16:00
Ispovesti Ja sam samo običan MUŠKARAC KOJI OBOŽAVA DA NOSI SUKNJE I ŠTIKLE! To je u redu i mojoj ženi i deci, ćerka je moj najveći fan! (FOTO) 11:01