Strast SPAVALA JE SA 75 MATURANATA, A SAD JE OTKRILA ŠOKANTNU ISTINU O SEBI: Zvezda sajtova za odrasle zapravo nije žena - fanovi u neverici! (FOTO) 21:00
Ispovesti BORIM SE S RAKOM, A ONDA SAM SAZNALA NA ŠTA JE MOJ MUŽ POTROŠIO 135.000 DOLARA: Kada sam ga suočila sa istinom, učinio je nešto nezamislivo! 21:45
Strast "SPAVALA SAM S 480 MUŠKARACA, ALI HOĆU JOŠ"! Ona ima plan da dostigne brojku 600 do Božića i zato je objavila oglas, ali ni sanjala nije šta će je sačekati! 23:02
Ispovesti MINA JE PRODALA MUŠKARCU SVOJE NOKTE ZA 3.500 EVRA: "Neki mi plaćaju da ih vređam preko telefona, ali to nije sve" 18:20
Strast DELIM MUŽA SA 35 ŽENA I MENI JE TO IDEALAN BRAK: Imali su problema, a onda je odlučila da mu dopusti ovo! 20:21
Strast ZVEZDA ONLYFANSA DELI SAVETE O RODITELJSTVU, DOK POLUGOLA ŠETA PO KUĆI PRED DECOM: "Čim je postala punoletna, dala sam ćerki novac da se iseli!" (FOTO) 18:45
Ispovesti "MOJA POBOŽNA PORODICA ME SE ODREKLA ZBOG PROVOKATIVNIH SLIKA": Zvezda platforme za odrasle otvorila dušu (VIDEO) 20:00
Strast ZVEZDA PLATFORME ZA ODRASLE PLANIRA NOVO UVEĆANJE POPRSJA, MUŽ JE PODRŽAVA: "Oblačim se skromno, a žene me ipak mrze" (FOTO+VIDEO) 21:00
Strast SARA JE IZBAČENA SA DEČIJE UTAKMICE: "Tate koje su mom sinu zabranile da trenira žele da gledaju moje gole fotografije" (FOTO) 21:00
Ispovesti OVU DEVOJKU U ŠKOLI SU NAZIVALI RUŽNIM PAČETOM, A SADA PLAĆAJU DA VIDE NJENE FOTOGRAFIJE: "Planirala sam da upišem Kembridž, ali više mi se dopao OnlyFans!" (FOTO) 20:00
Strast HRVATICA MARIJA ZADRAVEC PROGOVORILA O TOME ŠTA JE UZBUĐUJE U KREVETU: "Volim kada je tu više muškaraca, snimala sam se i sa 10" (FOTO) 19:59
Strast PRVI PUT SE SKINULA PRED KAMERAMA SA 19 GODINA: Sada ima 30 i zarađuje 40.000 dolara mesečno evo šta muškarci od nje najčešće traže (FOTO+VIDEO) 20:00